Džoš i Stenli Krenke (AFP)
Džoš i Stenli Krenke (AFP)

Nagetsi se naklonili Jokiću: Od košarkaša Nikole jedino je bolji čovek Nikola

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.06.21. | 11:20

Čestitke i pohvale vodećih ljudi Denvera na račun srpskog košarkaša

Pošto je objavljeno da je najkorisniji igrač NBA, Nikoli Jokiću je počeo da se klanja kompletan košarkaški svet. Naravno i cela uprava Denver Nagetsa na čelu sa porodicom Krenke koja je vlasnik franšize iz Kolorada.

Izabrane vesti

"Nikolino putovanje od 41. pika na draftu do MVP nagrade jedna je od najzanimljivijih pojedinačnih priča u sportu čiji smo svedoci", rekao je predsednik Denvera Stenli Krenke i dodao: "Njegov naporan rad, posvećenost i predanost svom poslu timu i zajednici su bez premca. Ne možemo da budemo ponosniji i srećniji što ga imamo u Denveru."

Dubok naklon je pokazao i potpredsednik tima, Džoš Krenke.

"Jedina stvar koja je bolja od košarkaša Nikole Jokića je osoba Nikola Jokić. Njegovo znanje i inteligencija proizvode lepu košarku. Nema zaslužnijeg od njega za takvu prestižnu nagradu", prenosi sajt Denvera reči Krenkea juniora.

Predsednik košarkaških operacija Nagetsa, Tim Koneli, rekao je da je Jokićeva MVP nagrada "neverovatno dostignuće neverovatnog pojedinca".

"Nikola je neumorno radio na tome da postane igrač kakav jeste i mi smo neverovatno srećni što je vodio našu franšizu. Vrhunski je pojedinac na terenu i van njega, okružen porodicom koja pruža ljubav i podršku i koja je pomogla da dođe ovaj dan", kaže Koneli.


tagovi

MVP NBA ligeDenver NagetsNikola JokićSten Krenke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara