HUMANITARNI TIKET U PODNE: Aleksandar Sekulić dobitak namenjuje za mlade ljude koji se suočavaju sa rakom “MladiCe – Čika Boca”

Vreme čitanja: 5min | ned. 14.08.22. | 12:00

Selektor košarkaške reprezentacije Slovenije očekuje plemeniti dobitak od 104.400 dinara!

Pred prijateljski duel sa Srbijom (sreda,17.08) reprezentacija Slovenije, nakon produžetka, savladala je Tursku rezultatom 103:104. Odlučujuću trojku dao je najefikasniji igrač Goran Dragić, uz poslovično dvocifrenog Luku Dončića. Verujemo da je selektor Slovenije zadovoljan ostvarenom pobedom, jer smo sa današnjim Mozzartovim plemenitim kladiocem razgovarali neposredno pošto je sleteo u Istanbul. Naravno, selektora Aleksandra Sekulića pitali smo za očekivanja pred duel sa Orlovima.

Izabrane vesti

“Utakmica jeste bitna zbog rivaliteta i prestiža, ali smatram da je rezultat u drugom planu. Oba tima će ići na pobedu, ali je važnije da popravimo nedostatke u igri”, istakao je Sekulić.

U danu kada smo razgovarali sa slovenačkim trenerom u Srbiji je tema broj jedan bio Miloš Teodosić.

“Selektor Srbije Svetislav Pešić zna šta radi, dovoljno je iskusan i trofejan stručnjak. Miloš je veliki igrač, i ja sam se iznenadio da se na Tea ne računa, ali ne znam celu priču i ne mogu da je komentarišem”.

Kod nas često porede Jokića i Dončića, uz opaske da se Luka uvek odaziva na Vaše pozive za reprezentaciju.

“Luka je uvek spreman da igra za Sloveniju, silno želi da pomogne, ali opet ne znam situaciju sa Jokićem, ne znam da li ga uslovljavaju iz kluba i ne mogu da komentarišem”, kaže Sekulić koji je dobrotvorni tiket sastavio na sledeći način:

Startovao je iz Holandije gde u 14:30 igraju AJAKS – GRONINGEN. Kopljanici su startovali sa tri poena, a rivali sa jednim. Ajaks ima dva poraza na deset poslednjih duela, verovatno boli onaj od PSV – a u Super kupu. Groningen ima šest pobeda tokom pripremne faze i početni remi. Na poslednja tri okršaja Ajaks je davao po tri gola današnjem rivalu.

“KMB 1&3+”.   

U 17:30 nalazimo se u Bundesligi BAJERN – VOLFZBURG odnosno na Ostrvu ČELSI – TOTENHEM. Bavarci su silno startovali, pobeda od 6:1. I na utakmici Vukova bilo je golova, čak četiri. Bajern je slavio na osam poslednjih mečeva sa Volfzburgom, pa je usledio nerešen ishod od 2:2. Biće interesantno u Premijer ligi gde ČELSI dočekuje TOTENHEM. Plavci su sa 1:0 savladali Everton i uknjižili tri boda. Pevci su bili ubedljiviji, pobeda od 4:1. Na poslednja četiri okršaja Čelsi je dobijao, a nije primio gol, 8:0. Po trojica igrača izostaju iz ekipa.

“U Nemačkoj igram 1UG 2+, a u Engleskoj UG 3+”. 

Na Apeninima LACIO dočekuje BOLONJU. Izostaju po dvojica igrača. Rimljani su tokom priprema izgubili samo jedan meč. Bolonja ima poslednji trijumf dok je sa 3:0 poražena na poslednjem međusobnom okršaju.

“UG 3+“

Sa Apenina prelazimo na Pirineje, ALMERIJA – REAL Madrid. Kraljevski klub ima poraz i remi, uz ostale trijumfe, tokom priprema. Tri pobede zabeležio je i domaći sastav koji bez trojice igrača izlazi na megdan Realu. Gosti imaju osam pobeda i dva remija na poslednjih 10 mečeva.

“KI 2”, završava humanitarno tipovanje selektor Slovenije uz analizu narednih kvalifikacionih i utakmica sa EP.

“U nezgodnom trenutku dolaze kvalifikacioni mečevi za SP, ali svim selekcijama je isto. Moramo da budemo u top formi na Evropskom šampionatu. Međutim, dok ne počne šampionat ne znamo sastave svih rivala, zdravstveni bilten i ko će se sa kime ukrštati. Naš cilj je borba za medalje za šta imamo realne šanse bez obzira na kvalitet koji poseduju ostale reprezentacije. Na prvenstvu imamo trojicu glavnih igrača iz NBA Jokića, Adetokumba i Dončića, uz MVP igrača Evrolige. Imamo jednu kvalitetnu Španiju, Francusku koja je sjajna odbrambena ekipa, odlične Srbe, Grke, Turke, ne smemo zaboraviti ni Nemce. Nas očekuje Estonija, tri dana kasnije Nemačka u okviru kvalifikacija. EP otvaramo duelom sa Litvanijom, sve su to zahtevne utakmice”, konstatuje Aleksandar Sekulić.

Pošto što su postali “prolazni” dobrotvorni listići glumca Marka Gvera, Damira Mikeca, Inspektora Blaže, Nikole Kalinića, Vukašina Vula Mandića, Milorada Popovića, Vedrana Borovčanina, Milana Petrovića i Aleksandar Todorović je postao dobitnik, 329. u nizu.

Kompanija Mozzart je samo kroz Humanitarni tiket u podne donirala iznos od 25.627.758 dinara.

Kada je Mozzartov humanitarni rad u pitanju učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali veći broj inkubatora srpskim porodilištima. Takođe, bili smo, a i trenutno smo, sponzori KK Borac, potom FK, RK i OK Vojvodina, FK Željezničar iz Sarajeva, FK Velež, FK Spartak iz Subotice, FK Radnički 1923, FK Napredak, FK OFK Beograda. Beting partneri smo KSS – a, OS Srbije, FSS – a, RSS, FK Crvena zvezda, KK Partizan, Mozzartbet Super lige Srbije… 

Doniramo sportsku opremu manjim klubovima, a u akciji “Sto terena za jednu igru”, pomažemo UDUS, obnovili smo preko 90 košarkaških igrališta. Jedan od poslednjih terena, 91. po redu, kod Arene, poneo je ime velikog Dušana Dude Ivkovića. Nedavno je Mozzart otvorio novi teren (92.) u Kraljevu. Dobio je ime po Vasiliju Vasi Miciću!

Podsećamo na MOZZART – ove dobrotvorne kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara. To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić,Vladimir Jocović, Goran Bjelogrlić, Nenad Nerandžić, Bojan Todorović, Momir Rnić, Milica Zarić, Dušan Marković, Žarko Paspalj, Boris Pingović, Miloslav Samardžić, Vuk Saletović, Ivana Ilić, Nina Radovanović, Damir Mikec, Predrag Kolarević, Petar Grašo, Strahinja Rašović, Stefana Veljković, Predrag Kolarević, Đorđe Pejak, Ivana Katanić, Dušan Čeganjac, Bianka Buša, Andrija Racić, Inspektor Blaža, Maja Zmaja Stojanović, Nikola Kalinić, Milorad Popović, Vedran Borovčanin, Milan Petrović, Aleksandar Todorović i Vukašin Vule Mandić.

MOZZART – ov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih i retkih bolesti – ZVONČICA. Interesantno, za ZVONČICU je “prošao” drugi rekordni dobitak u MOZZARTOVOM Humanitarnom tiketu u podne od 726.200, 00 dinara.

Tu su kompanijske donacije koje odlaze u RS. Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za FORUM MLADIH, TREBINJE. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

U slučaju promene termina odigravanja meča, postgnut rezultat se smatra konačnim ukoliko je utakmica odigrana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. U slučaju da se sportsko takmičenje ne održi u roku od 50 sati za događaj se računa kvota 1.Piše: Đorđe MEČANIN/ Miloš MILIĆ


tagovi

humanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara