Ilustracija
Ilustracija

REZZIME DANA (ponedeljak): Priznajte da je preskočilo srce na Dmitrovićevu šansu

Vreme čitanja: 4min | pon. 06.07.20. | 22:50

Pogledajte ko je 6. jula doneo novac, a ko je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

VEJLE - ROSKILDE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:1

Po kvoti gledano, ovo je morala da bude laganica. A, krenulo je šokantno. Roskilde je poveo u 5. minutu preko Etima, ali na sreću vrlo brzo su stvari počele da se dovode u normalu. Vejle je do poluvremena okrenuo rezultat, bilo je 3:1, a potom je dodao još jedan pogodak, čisto da ubije bilo kakvu neizvesnost u ovoj utakmici. Istakao se Albanac Arbnor Mukoli, koji je postigao tri gola za domaći sastav.

VIBORG - NIKOBING (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 4:3

Još jedan par iz Danske, ali ovde je bilo mnogo više neizvesnosti. Utakmica sa preokretima, nije bila za one sa slabijim nervima. Viborg je vodio 1:0 i 2:1, a onda je Nikobing preko Kristensena i Tranea sredinom drugog dela okrenuo za samo četiri minuta. Vođstvo je trajalo taman još četiri minuta, jer je Bah izjednačio u 72. a onda se čekalo na koju će stranu prevagnuti. Na sreću svih koji su odigrali keca, Mensah je u 82. minutu pogodio za 4:3 i tako je i ostalo, Viborg je upisao pobedu, a vi zaokružili keca na tiketu.

NORČEPING - GETEBORG (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:1

Lider prvenstva Švedske nije prodao. Ni ovde nije sve išlo baš tako glatko, mada je Norčeping imao vođstvo u rukama od 26. minuta. Ali, kako da je neko nepisano pravilo, kada favorit tako dugo ne uspe da dođe do drugog pogotka, gol padne na drugoj strani. Geteborg je u 72. minutu preko Karlsona vratio meč na početak. Kao da je to bila iskra neophodna domaćinu da doda gas, sve ono što skoro sat vremena nije uspevao, učinio je samo tri minuta posle primljenog gola - postigao je drugi. Žerson je vratio prednost Norčepingu, da bi konačan rezultat postavio Almkvist u četvrtom minutu nadoknade.

RANHEJM - GRORUDALEN (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 5:3

Bio je ovo meč kakav se retko viđa! Ranhejm je bio apsolutni favorit, ali od početka mu je sve krenulo naopako. Da ne idemo u detalje, dovoljno je reći da je Grorud vodio 3:1 na poluvremenu! Da je to bio meč u Srbiji, a ne u Norveškoj, ko zna šta bi se večeras pričalo, jer na drugo poluvreme kao da su izašla dva potpuno druga tima. Ranhejm je u drugih 45 minuta postigao četiri pogotka. U 75. minutu je bilo 3:3, a isti rezultat je stajao na semaforu kada je počela sudijska nadoknada. I onda potpuni mat: penal u 91. minutu, koji je Karlson pretvorio u 4:3, a tri minuta kasnije Reginijusen je stavio tačku na ovu neverovatnu utakmicu - 5:3.

AKHISAR - BALIKEŠIR (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 3:1

Ovo je došlo bez nekih velikih tenzija. Jeste Balikešir u 56. minutu izjednačio na 1:1, ali samo četiri minuta je Akhisar bio bez vođstva, odmah mu je Eser doneo novo. Deset minuta pre kraja Keleš je pogodio za 3:1 i Akhisar je došao do lake pobede.

TOTENHEM - EVERTON (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:0

Umalo Ugo Loris pri odlasku u svlačionicu na poluvremenu nije previo Hjong-min Sona zbog toga što se posle jednog izleta napred nije vratio da obavi zadatak u odbrani. Međutim, brzo će se to zaboraviti, jer Totenhem je svoje obavio. U stvari, obavio mu je to Majkl Kin čiji je pogodak u 24. minutu bio Pevcima dovoljan za minimalac. Obradovao je i Žozea Murinja, a vala i dobar deo kladilačke populacije.

Opširnije OVDE.

SEVILJA - EIBAR (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Nije Sevilja odigrala najbolju utakmicu kod Đulena Lopetegija, ali je završila posao i napravila veliki korak ka plasmanu u Ligu šampiona. Lukas Okampos je u 56. minutu postigao jedini gol na meču, mada bi morao da plati večeru Hezusu Navasu i to je bilo to. Ali priznajte nam da ste se presekli kad je u petom minutu sudijske nadoknade Kike Garsija pogodio stativu i kad je posle, u 101, Marko Dmitrović imao zicer za izjednačenje?

Opširnije OVDE.

PRECRTANO

KAJSERI - BEŠIKTAŠ (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 3:1

Kada je 29. decembra prošle godine Robert Prosinečki preuzeo Kajzeri, delovalo je da se uhvatio nemoguće misije, pošto su crveno-žuti bili čvrsto prikovani za dno. Ali, mic po mic, taj brod koji je tonuo hrvatski stručnjak je uspeo da prene, pa da mu polako dodaje ubrzanje i evo, večeras će Kajzeri spavati iznad ambisa! Četiri kola pre kraja prvenstva tim Roberta Prosinečkog je preplivao preko Bešikštaša i podigao glavu iznad vode – 3:1 (0:0).

Opširnije OVDE

JURGORDEN - HELSINBORG (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:2

Iznenađenje. Probudio se Helsingborg kad mu vreme nije. Baš danas je rešio da uzme drugi bod u novom prvenstvu. Nije Jurgorden blistao na terenu, ali je u 23. minutu imao prednost od 2:0. A, znamo da bard Milan Živadinović kaže da je to najopasniji rezultat... Izgleda da su se domaći malo previše opustili i stigla ih je kazna. Bosanac Armin Gigović je u 81. minutu izjednačio na 2:2 i oteo pobedu iz ruku favoritu.

MOREIRENSE - SPORTING (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:0

Velika nula od Sportinga. I ozbiljna napomena samom sebi: razmislićemo da li ćemo ih imati na tiketima do kraja sezone. Očekivali smo da će biti lakše, a posebno smo očekivali posle isključenja Moreirenseovog Rafika Halićea već u 51. minutu meča. Avaj, ni sa igračem više Sporting nam nije ponudio apsolutno ništa.

Opširnije OVDE.


tagovi

rezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara