Majk Evans (©AFP)
Majk Evans (©AFP)

MOZZART SPECIJAL za Superboul 2021: Koliko će Brejdi i Mahoms da imaju jardi?

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.02.21. | 15:33

Prava poslastica za najvažniji meč godine u SAD-u, duel za Lombardijev trofej, Tampa Bej Bakanirsi – Kanzas Siti Čifsi

Osim standardne ponude na konačan ishod, hendikep, broj poena i igru tačdaun – da ili ne za 12 ponuđenih fudbalera, za predstojeći 55. Superboul, duel Tampa Bej Bakanirsa i Kanzas Siti Čifsa, Mozzart je spremio i SPECIJAL.

U ponudi je 25 različitih igara. Recimo, možete da se kladite koliko će da bude tačdauna na meču. Oba tima imaju brutalne napade sa dvojicom asova na pozicijama kvoterbekova, legendarnog Toma Brejdija i najplaćenijeg igrača lige Patrika Mahomsa. Stručnjaci „preko bare“ prognoziraju meč za Lombardijev trofej na veliki broj poena. Granica na tačdaune je 5,5, a kvota da će biti više je 1,55, a manje 2,55. Na granici od 7,5 su koeficijenti obrnuti.

Izabrane vesti

Možete da pogođate koliko će biti pantova na meču, broj "sekova" (kada odbrambeni igrač dođe do kvoterbeka i obori ga)... U ponudi je broj jardi koliko će imati kvoterbekovi. Granica na Toma Brejdija je 305,5, a na Patrika Mahomsa je 332.5. Mlađi vođa napada ima "jaču" ruku, može duže da baci, a „bombe“ su prava poslastica za Tajrika Hila i Semija Votkinsa.

Možete da se kladite na broj osvojenih jardi i za ostale igrače Bakanirsa i Čifsa.

Pogledajte OVDE kompletnu ponudu Mozzarta za ovaj SPECIJAL posvećen 55. Superboulu koji se igra u ponedeljak (00.30) na stadionu Rejmond Džejms u Tampa Beju.

Mozzart deli NFL loptu i igricu. Tipuj za NFL loptu i Bonus. Zaprati Mozzart Bet Instagram stranicu, lajkuj ovaj post i do ponedeljka do⏰00.30 u komentaru prognoziraj ko će pobediti i koliki će biti ukupan broj poena na Superboulu. Mozzart pruža priliku za najbržeg da osvoji NFL loptu i Bonus 1000. Drugoplasirani će osvojiti Bonus 500, a trećeplasirani Bonus 200. Opširnije o pravilima igre pročitajte OVDE.

Tipuj za NFL igricu. Zaprati Mozzart Sport Instagram stranicu, lajkuj ovaj post i do ponedeljka do⏰00.30 u komentaru prognoziraj koliki će biti ukupan broj poena na Superboulu. Opširnije o pravilima igre pročitajte OVDE.



tagovi

američki fudbalNFLNFL ligaSuperboulTampa Bej BakanirsKanzas Siti ČifsTom BrejdiPatrik Mahoms

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara