(©MN Press)
(©MN Press)

Žreb za Kup Evrope: Moguć duel Zvezde i Radničkog u polufinalu

Vreme čitanja: 1min | uto. 23.03.21. | 17:12

Crveno-beli u Moskvi napravili krupan korak ka plasmanu među četiri najbolja tima. U Beogradu overavaju prolaz. Kragujevčani u Mađarsku otputovali po preokret

U Rimu je održan žreb za polufinale LEN Kupa Evrope, a Crvena zvezda i Radnički bi mogli da se sastanu u polufinalu.

Sutra su na programu revanši četvrtfinala, a crveno-beli su jednom nogom već zakoračili među četiri najbolja tima u drugom po snazi takmičenju na Starom kontinentu. Zvezda je zasijala u Moskvi, donela je u Beograd tri gola prednosti (11:8) i preostaje joj „samo“ da potvrdi prolaz dalje. Radnički čeka daleko teži posao. Solnok je slavio u Kragujevcu (14:12), pa će Radnički u Mađarskoj juriti zaostatak protiv prvog favorita.

Izabrane vesti

(1,05) Portugal (14,0) Azerbejdžan (35,0)

Mađarski klubovi su razdvojeni i njihov okršaj nije moguć pre finala. OSC iz Budimpešte je od svih timova najbliži plasmanu u polufinale. Nadigrao je Sabadelj u prvom susretu (17:11), a kako igra ove sezone, teško je poverovati da će pozamašnu prednost ispustiti. Žrebom je odlučeno da će se ovaj četvrtfinalni par ukrstiti sa pobednikom duela između zagrebačke Mladosti i Vuljagmenija. Hrvatski predstavnik je stekao gol prednosti (11:10) uoči revanša u Grčkoj i na papiru bi ovaj duel trebalo da bude najneizvesniji.

Vaterpolisti Crvene zvezde sutra od 18.30 igraju protiv Dinama na bazenu „Milan Gale Muškatirović“, a meč između Solnoka i Radničkog igra se od 18.00. Polufinalne utakmice na programu su 3. i 10. aprila.



tagovi

VK Crvena zvezdaVK RadničkiLEN Kup Evrope

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara