Antonio Braun (©AFP)
Antonio Braun (©AFP)

Skandal majstor - Antonio Braun: Vuk dlaku menja, ali ćud nikako (VIDEO)

Vreme čitanja: 3min | pon. 03.01.22. | 00:25

Risiver Tampa Bej Bakanirsa napravio još jedan u nizu incidenata. Trener Erijans rekao je da on više nije član šampionskog tima

Nekada veliki as NFL-a, jedan od najboljih risivera u ligi u poslednjoj deceniji, danas zvezda padalica, Antonio Braun, šokirao je Sjedinjene Američke Države u meču na Met Lajf stadionu između Njujork Džetsa i Tampa Beja u meču 17. kola šampionata.

Sredinom treće četvrtine, kod rezultata 24:10 za domaćina, trener Brus Erijans je izveo iz igre veterana nezadovoljan njegovom partijom. To je iznerviralo nekadašnjeg asa Pitsburg Stilersa, koji je skinuo masku i dres, bacio ga u publiku, i otrčao ka tunelu. Pokušao je sigrač Majk Evans da ga zadrži, ali besni AB, poznat po kratkom fitilju i skandalima nije ga poslušao. Mahnuo je navijačima u Njujorku i završio karijeru u šampionskoj Tampi, a možda ga više nikada nećemo videti u ligi.

Izabrane vesti

Slično je uradio u poslednjoj sezoni za Pitsburg, kada je odlučio da ne igra na poslednjem meču protiv Sinsinatija. Trejdovan je u Las Vegas Rejderse, ali nije odigrao ni minut za tim koji je tada vodio Džon Gruden. Put ge je doveo u Nju Ingland, ali je odigrao samo jedan meč. Posle optužbe za silovanje, Bil Beličik ga je otpustio. Suspendovan je prošle sezone na osam mečeva, ali na insistiranje Toma Brejdija, Tampa ga je potpisala. U plej-ofu je bio veoma važan šraf u tituli tima s Floride.

Utorak, 02.15: (2,55) Pitsburg Stilers (14,0) Klivlend Brauns (1,60)

Ove sezone je odlično počeo, ali ga je povreda zgloba odvojila dva meseca od terena, a onda je i suspendovan ne tri utakmice jer je ima lažnu kovid legitimaciju. Vratio se prošle nedelje u tim. Trebalo je da bude snaga Bakanirsa posle teške povrede Krisa Gadvina na meču protiv Nju Orleansa, tako da je šampionski tim ostao samo sa jednim elitnim risiverom, Majkom Evansom.

Posle meča, trenera Brus Erijans je rekao da je Braun završio s Bakanirsima.

"To je kraj priče“, rekao je vremešni stručnjak.

Razlog za nezadovoljstvo Brauna bila je što je ta što je malo uključen u meč. Imao je samo tri hvatanja za 26 jardi. Ostao je bez 1.000.000 dolara. Naime, mogao je da dobije tri bonusa od 333.333 dolara da je imao još osam hvatanja, 55 jardi i da je postigao tačdaun.

Tampa će ge verovatno otpustiti, a videćmo da li će neko od timova da ga potpiše za plej-of.

Tom Brejdi je bio razočaran postupkom Antonija Brauna, ali je dao pomirljivu izjavu.

"Svi želimo da dobije pomoć koja mu je potrebna. Svi ga volimo. Nažalost, više neće biti u timu. Ljudi moraju sada da se saosećaju s njim“, istakao je legendarni as.

Zanimljivo, da je Tampa uspela bez Brauna da preokrene rezultat i od 10:24 stigne do pobede od 28:24. Tom Brejdi je na 15 sekundi pre kraja bacio tačdaun pas ka Sirilu Grejsonu za pobedu tima s Floride koji ne blista u ovom šampionatu, ali je i dalje jedan od kandidata za novi Superboul.

------------------------------------------------

Odigraj tiket kao i svakog dana i osvoji Porše Makan

SVAKI TIKET JE ULAZNICA U ARENU

Mozzart Gladijator je takmičenje sa pravilima takvim da u njemu svi učestvuju. Visina uplate ne igra presudnu ulogu, kao ni to da li je tiket dobitan ili ne. Tvoje je samo da svakog dana odigraš tiket, jer je svaki ulaznica u arenu.

--------------------------------------------------



tagovi

američki fudbalAntonio BraunTampa Bej BakanirsNFLNFL liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara