Veselin Vujović (©Reuters)
Veselin Vujović (©Reuters)

Borac ganja četiri gola minusa

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.02.21. | 12:42

Banjalučani u Boriku žele da nadokande prednost Velenja i plasiraju se u četvrtfinale Evropa kupa

Rukometaši banjalučkog Borca danas (18.00) će u sportskoj dvorani Borik ugostiti slovenački sastav Gorenja. Reč je o revanš susretu osmine finala Evropa kupa. U prvom meču igranom pre šest dana u Velenju, aktuelni šampion Bosne i Hercegovine je poražen sa četiri gola razlike (28:32).

Rezultat koji sasvim sigurno nije teško nadoknaditi, međutim slovenački predstavnik je u odličnoj formi. Vezali su čak 15 uzastopnih trijumfa, što će im svakako biti dodatni motiv pred gostovanje u Banjaluci.

Izabrane vesti

Šef stručnog štaba Borca Veselin Vujović, kome će ovo biti drugi meč na klupi Banjalučana, veruje da se razlika od četiri gola može da se stigne.

"Nekako smo svesni da rezultat od četiri razlike iz prve utakmice je bolji nego što je bila naša igra. Dakle, zadovoljni smo što je smo poraženi samo četiri razlike, a ne sa više, jer nismo pružili dobru partiju. Moramo biti mirni, staloženi. Naučili smo neke stvari iz grešaka koje smo pravili u prvoj utakmici. Trudićemo se da odigramo jedan dobar meč, a koliko ćemo uspeti u tome videćemo na parketu. Mi smo čvrsto rešeni da dobijemo i prođemo dalje. Poraz nije opcija“, istakao je iskusni stručnjak.

Trkulja i Dakić su roviti pred revanš u Republici Srpskoj.

"Mene kao trenera malo brine fizičko stanje Trkulje koji je poslednje dve-tri nedelje u problemima zbog povrede. Dakić se muči i žali na povredu zadnje lože, ali će igrati. Ostali su spremni, motivisani i mislim da imamo dobre šanse za uspešan revanš i plasman u četvrtfinale”, zaključio je Vujović.

PIŠE: Marko TEŠANOVIĆ


tagovi

Veselin VujovićRK Borac BanjalukaEHF kupEHF

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara