"Naša Tamara Kantar na uručenju donacije"
"Naša Tamara Kantar na uručenju donacije"

Donacija MOZZARTA i Nele Mihailović za organizaciju Partner

Vreme čitanja: 2min | pet. 27.10.17. | 14:12

Plemenita akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ zavrtjela se i u Republici Srpskoj

 

Naša Tamara Kantar na uručenju donacije

Izabrane vesti

Velika akcija kompanije MOZZART „Humanitarni tiket u podne“ od oktobra je krenula i u Republici Srpskoj! Tiket glumice Nele Mihailović je prvi koji je prošao, a ona je sredstva usmjerila humanitarnoj organizaciji Partner iz Republike Srpske!

U Srbiji je akcija aktivna od 10. juna 2016. godine, a od ovog oktobra proširena je i na Republiku Srpsku. Svakog dana kompanija MOZZART omogućava ulog od 50 konvertibilnih maraka za sastavljanje dobrotvornog listića, a poznate ličnosti iz svih sfera društvenog života kombinuju sve igre koje su u MOZZARTOVOJ ponudi. Ukoliko tiket prođe, dakle bude dobitan, dobijenu sumu naša kompanija donira ustanovi, bolnici, fondaciji, udruženju oboljelih, pojedincima, po želji i izboru poznate ličnosti.

Glumica Nela Mihailović je u nedjelju 22. oktobra sastavila je tiket sa kvotom 7,01, i obezbjedila je dobitak od 350,5 KM. Dobitnica je pohvalila ovu i ostale društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART:
„Veliko mi je zadovoljstvo što kompanija MOZZART ima taj entuzijazam i sprovodi humanitarne i društveno odgovorne akcije. Drago mi je što sam bila deo plemenite akcije, što sam bila 500. učesnik u Srbiji. Na ovaj način pomogli smo Institutu za onkologiju i radiologiju u Beogradu. Posebno mi je drago što se akcija proširila i na Republiku Srpsku, za mene je čast što sam prva dobitnica na ovom području, i što zajedno sa MOZZARTOM mogu da pomognem i tamo. Svojim učešćem sam podržala akciju i uvek ću biti raspoložena da učestvujem u ovakvim i sličnim projektima“, kazala je srpska umjetnica.

Neke od poznatih ličnosti iz Srbije koje su tipovale i za ustanove iz Republike Srpske su Džej, Knez, Srđan Moby Dick, Biljana Obradović, Vesna Dedić, Rada Đuričin, Voja Nedeljković, Darko Bajić, Nataša Ninković, Ivana Zarić
„Kao prvo zahvaljujemo se MOZZARTU i glumici Neli Mihailović. Ovo je zaista odlična vijest za nas, novčani iznos će nam sigurno biti od koristi, ali posebno zbog toga što kompanija ovom akcijom potvrđuje da je društveno odgovorna i da ima sluha za probleme populacije koju mi zastupamo, a to su stara i iznemogla lica kao i osobe sa invaliditetom“, rekla je Vanja Čolić, izvršna direktorica humanitarne organizacije Partner.

Predstavnici kompanije MOZZART u Republici Srpskoj uručili su donaciju humanitarnoj organizaciji Partner, i obeležili početak akcije koja će pružiti pomoć lokalnoj zajednici. U Srbiji je do sada bilo 70 uspješnih kladilaca koji su zajedno sa MOZZARTOM donirali skoro pet miliona dinara u humanitarne svrhe!


tagovi

BiHhumanitarni tiketRepublika Srpskatiket u podne

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara