(©Reuters)
(©Reuters)

Nadal otkazao učešće u Majamiju, sprema se za sezonu šljake

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.03.21. | 18:11

Prethodno je odustao od nastupa u Akapulku i Roterdamu

Rafael Nadal je otkazao učešće i na trećem turniru na kome je planirao da učestvuje posle Australijan opena. Španac se još nije oporavio od povrede leđa, koja ga je „izbacila“ iz španskog nacionalnog tima na ATP kupu, a zatim mu je pravila ogromne probleme na Australijan openu.

Govorio je Bik sa majorke da je na prvom grend slemu sezone zbog bola u leđima morao da promeni način na koji servira. Povredu nije sanirao, pa su redom usledili otkazi za turnire u Akapulku, Roterdamu i Majamiju.

Izabrane vesti

03.55: (1.40) Kecmanović - Lopez (2.70)

Nadal na Floridi nikada nije podigao trofej namenjen pobedniku. Tako će biti barem još godinu dana, a Španac će naredni period iskoristiti da se što bolje pripremi za sezonu šljake.

„Žao mi je što vas obaveštavam da neću igrati u Majamiju, gradu koji volim. Moram potpuno da se oporavim i da se spremim za sezonu šljake u Evropi. Šaljem posebnu poruku mojim navijačima u Sjedinjenim Državama, a posebno velikoj zajednici španskog govornog područja, koja mi uvek pruža veliku podršku“, napisao je Rafael Nadal na tviteru.

Od nastupa na mastersu u Majamiju osustali su i Rodžer Federer, Sten Vavrinka, Dominik Tim, Rišar Gaske, Nik Kirijos...



tagovi

Rafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara