Foto: Reuters
Foto: Reuters

Odloženo: Đoković i Cicipas nastavljaju u subotu

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.05.21. | 21:00

Podsećanja radi, meč je dva puta prekidan zbog kiše

Težak dan u Rimu, dva puta je meč Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa prekidan, a zvanično će taj deul biti nastavljen u subotu, najverovatnije od 11 časova. Večeras se više neće igrati.

Meč je prekinut po drugi put zbog pljuska u drugom setu pri prednosti grčkog tenisera od 6:4, 2:1, uz prednost brejka u drugom setu.

Izabrane vesti

Između prvog i drugog prekida u glavnom gradu Italije prošlo je više od tri sata, Cicipas se vratio sa prednošću od 4:3 i uspeo je da povede sa 1:0 u setovima, a onda i da oduzme servis Novaku pri rezultatu 2:1 u drugom setu.

Ipak, kiša je već tada počela toliko snažno da pada da nije bilo šanse da se nastavi sa igrom. Načekali su se obojica tenisera danas, ali je epilog da će se pobednik tražiti u subotu.

To ne mora nužno da bude loše, Đoković će ovako imati dovoljno vremena da se fokusira i možda u subotu stigne do potpunog preokreta. Danas mu nije bio dan.

Jasno je da Đokoviću mastersi više nisu prioritet, on će prevashodno gledati da bude onaj pravi i najbolji na Rolan Garosu i ostalim grend slemovima, tako da mu je ovaj sudar sa Cicipasom došao kao određena vrsta mučenja i posla koji treba da odradi, čekajući ono pravo, čekajući Pariz.

Pre toga najbolji teniser planete probaće da preokrene četvrtfinalni duel protiv nezgodnog Cicipasa. Velika nas borba očekuje u subotu, to je zagarantovano.



tagovi

Novak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara