(©Reuters)
(©Reuters)

Vilander hvali Đokovića: Već je na potrebnom nivou za završnicu turnira

Vreme čitanja: 1min | pon. 08.02.21. | 16:54

"Nema rupa u njegovoj igri"

Prvi reket sveta počistio je Žeremija Šardija na otvaranju Australijan opena (6:3, 6:1, 6:2) . Novak Đoković blistao je na terenu, što za srpskog tenisera nije neuobičajeno kada nastupa na prvom grend slemu u sezonu.

Đoković je i u 14. međusobnom duelu protiv Šardija ostao neporažen, a odbranu trona započeo je na dominantan način. Čest kritičar srpskog tenisera, Mats Vilander, imao je samo reči hvale za nastup svetskog broja 1.

Izabrane vesti


„Nema rupa u njegovoj igri. Može da udari viner sa obe strane. Čini se da ga je teško pomeriti sa osnovne linije. Izgleda tako dobro. Šardi je igrao protiv igrača koji ima najbolji ritern svih vremena. Teško je kada osvajate samo 60 odsto poena na prvi servis protiv Novaka. Ovo je teren koji voli, podloga mu savršeno odgovara“, rekao je Vilander.

Vilander je oduševljen Đokovićevom igrom na startu turnira. Naglasio je Šveđanin da pauza između dve sezone nije ostavila trag na prvom reketu sveta.

„Već na startu izgleda da igra na nivou na kome je bio u završnici turnira prošle godine. Vratio se kao da se ništa nije desilo. To je isti onaj Novak. Da li postaje bolji? Mislim da čak postaje i bolji“, zaključio je Mats Vilander.



tagovi

Australijan Open 2021.Mats VilanderNovak Đoković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara