""
""

REZZIME TIPOVANJA (nedelja): Srebrni košarkaši zlata vredni

Vreme čitanja: 3min | ned. 07.07.13. | 23:30

Pročitajte ko vam je 7. jula doneo novac, a ko je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu. Ova rubrika nije povezana s rubrikom PREDLOZZI TIPOVANJA, dakle ne rezimiraju se tipovi koje su predložili novinara portala MOZZART Sport tog dana.

ZAOKRUŽENO

Izabrane vesti

SRBIJA U 19 – SAD U 19 (tip 1H, kvota 1,85) – rezultat 68:82
Imajući u vidu da su Amerikanci sve rivale u Pragu ubedljivo preslišali, kladionice su možda i preterale postavivši granicu hendikepa na 19,5 poena, a ona za 40 minuta nijednom nije bila ugrožena. Za to su najzaslužniji naši momci, predviođeni selektorom Dejanom Mijatovićem, koji su se tri četvrtine sjajno nosili sa favoritom, da bi tek u poslednjoj izgubili ritam i na kraju izgubili 14 razlike. Previše, s obzirom da su imali prilike da meč uvedu u neizvesniju završnicu. Na kraju svi su bili zadovoljni: Ameri su uzeli zlato, naši Orlovi srebro, a vi naplatili lepu kvotu.

BODO – FREDRIKŠTAD (tip 1, kvota 1,70) – rezultat 4:0
Mada se to na osnovu rezultata ne može zaključiti, lider Druge lige Norveške pošteno se preznojio da bi stigao do bodova u duelu sa osrednjim protivnikom. Uprkos činjenici da je imao igrača manje, Fredrikšatd je odolevao sve do 62. minuta, kad je njihovu mrežu zatresao Dejn Ričards sa Jamajke. Posle toga sve je bilo lakše i za vas i za domaćine, a do kraja se Braten het-trikom postarao da ruke trljaju i oni igrači koji su tipovali veliki broj golova.

VISEL KOBE – EHIME (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 2:0
Kad se sretnu tim čije su planovi vezani za plasman u viši rang i onaj bez preteranog interesa za rasplet šampionata obično se svi zatrče i odigraju keca. Takva jurnjava za ranim kvotama (Japanci igraju oko podneva po našem vremenu) često ume da bude kontraproduktivna, međutim, danas se isplatila. Domaćin je golovima Brazilca Pope i japanca Tukure slavio laganu pobedu, a vama omogućio da ovaj par završi u pogocima, kako bi nesmetano mogli da se posvetite daljem praćenju listića.

PRECRTANO

ĐOKOVIĆ – MAREJ (tip 1 bez H, kvota 1,50) – rezultat 4:6, 5:7, 4:6
Što patriotski, što realno, tipovali ste da će Novak Đoković osvojiti Vimbldon, ali je najbolji teniser sveta jednom od najloših partija sezone oborio „pola Srbije“. Ovo je bio ubedljivo najigraniji par dana, svi ste navijali za Novaka, jedino niste imali prilike da se radujete, pošto je Škot slavio u tri seta i koristio svaku Đokovićevu grešku. A bilo ih je previše. Dosta vas je tipovalo „plus gemove“ (granica 42,5), međutim, ni to nije prpšlo. Možda i bi da se u finišu trećeg seta Nole izvukao: spasao je tri meč lopte, imao priliku za brejk, što bi verovatno značilo i četvrti set... Na kraju pognute glave i Novaka i kladilaca...

SAO PAULO – SANTOS (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 0:2
Može biti da vas je odlazak Nejmara u Barselonu naterao da ne verujete mnogo Santosu, pa ste po automatizmu odigrali protiv crno-belog tima. Večeras se to ispostavilo kao krajnje pogrešna odluka, jer Sao Paulo nije imao previše prilika da opravda poverenje koje ste mu poklonili. Da od „keca“ nema ništa moglo se pretpostaviti u 59. minutu, kad je Živa matirao Rožerija Senija, da bi sudbinu domaćina zapečatio Siseiro u 82. minutu.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Od ostalih kvota, danas ste uspešno gađali kečeve na Rozenborg protiv Lilestrema (kvota 1,3, rezultat 1:0), Malme sa Gefleom (1,3,5, 3:1), dok ste od hrabrijih pokušaja promašili dvojku na Honku, na gostovanju JJK (kvota, 2,25, rezultat 1:0)...

(FOTO: Action images)


tagovi

Rezime tipovanjasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara