"Palasio"
"Palasio"

REZZIME TIPOVANJA: Šta uradi crni Inter?

Vreme čitanja: 3min | ned. 10.03.13. | 23:43

Pogledajte ko vam je 10. marta doneo novac, a ko je prodao...

ZAOKRUŽENO

MANČESTER JUNAJTED – ČELSI (tip 3+, kvota 1,65) – rezultat: 2:2
Kao i uvek kada se sastaju ova dva rivala ljubitelji fudbala ne budu uskraćeni za golove. Kada je Runi u 11. minutu pogodio za 2:0 verujemo da su mnogi već krenuli da zaokružuju ovaj meč na tiketu. Teško da je iko pomislio da će ovo biti konačan rezultat i, naravno nisu pogrešili. Eden Azar i Ramireš su se u nastavku pobrinuli da uspešno prebrodimo ovaj meč i zadovoljno trljamo rukama.

Izabrane vesti

LIVERPUL – TOTENHEM (tip 1, kvota 1,90) – rezultat: 3:2
Šokantan meč na Enfildu! Jan Fertongen je verovatno mnogima, koji su igrali ovaj par, bio najomraženija ličnost sve do sredine drugog poluvremena. Belgijanac je, krajem prvog dela, najpre uspeo da anulira vodeći pogodak Suareza, a potom i da totalno preokrene tok meča svojim drugim golom u 53. minutu. Greška Lorisa i gol Dauninga u 66. minutu vratila je veru svima koji su čekali keca. I dočekali su ga obzirom da je Džerard iskoristio penal u 81. minutu i doneo Redsima tri boda, a nama možda neku ''siću''.

BAZEL – JANG BOJS (tip 1, kvota 1,70) – rezultat: 3:0
Jedan od fikseva koji se kod većine iskusnih kladioca našao na tiketu. Bazel je bolja ekipa od gostiju iz Berna što je i dokazao, a kvota 1,7 bila je i više nego dovoljna da se opredelimo za ovaj meč. Ipak, sve do 37. minuta smo imali razloga za brigu, ali je Frej postavio stvari na svoje mesto. Štreler je u 62. minutu otklonio sve sumnje, ako su uopšte i postojale, a Šaf je u 85. minutu samo potvrdio dobar kec.

PRECRTANO

Palasio

NICA – MONPELJE (tip X, kvota 3,10) – rezultat: 2:0
Već posle prvih pola sata igre bilo je jasno da će se ovaj meč teško završiti bez pobednika. Nica je, zahvaljujući dvostrukom strelcu Bahokenu, u 24. minutu imala dva gola prednosti i bila je bolji rival. Svi oni koji su tipovali nerešen rezultat logično su postupili obzirom da je Nica 12 mečeva u ligi bez iksa dok aktuelni šampion nema nerešen rezultat čak 15 mečeva. Nažalost, po mnoge kladioce njihov niz je produžen.

INTER – BOLONJA (tip 1, kvota 1,70) – rezultat: 0:1
Šta reći za Inter? Iako se skoro stalno trudimo da ga ispratimo na tiketu i ponadamo se da je vreme da krenu uzlaznom putanjom, Neroazuri uvek nađu način da nas razočaraju. Tako je bilo i ovoga puta. Posle ubedljivog poraza od Totenhema (3:0) u Ligi Evrope Bolonja je bila skoro idealan protivnik da se povrati samopouzdanje. Međutim, ne samo da ga nisu povratili nego je u ovom trenutku još više poljuljano. Posle 0:0 na poluvremenu svi koji su igrali keca očekivali su u nastavku ofanzivniji Inter i barem jedan gol iza leđa Kurćija, ali je stari lav Alberto Đilardino golom u 57. minutu učinio da se ovaj divan kladioničarski dan ne završi onako kako smo očekivali.

LION – MARSEJ (tip 1, kvota 2,20) – rezultat: 0:0
Skoro ništa nismo videli u meču između dva Olimpika. Derbi 28. kola francuske lige nije opravdao očekivanja i stekli smo utisak da gol ne bi pao ni da se utakmica još igra. Veoma naporno je bilo gledati igrače oba tima kako se muče, a ako je za utehu Lion je imao udarac više ka golu protivnika, ukupno dva u na celom meču. Jednom rečju – nula.


Ipak sjajan kladioničarski dan upotpunili su nam Ajaks koji je savladao Cvole sa 3:0, Juve, koji se ipak igrao sa našim nervima i u nadoknadi vremena pogodio za minimalnu pobedu protiv Katanije, te sigurni Olimpijakos protiv AEK-a (3:0) i Partizan protiv Igokee (73:64).  Jedinu mrlju na tikete, pored gore navedenih precrtanih mečeva, bacio je Atletiko Madrid koji je neočekivano izgubio na svom terenu od Sosijedada (1:0).


(Foto: Action Images)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalRezime tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara