""
""

KRAJ: Radnički - Partizan 0:1! (VIDEO)

Vreme čitanja: 4min | ned. 06.03.16. | 20:04

Pratite uz MOZZART Sport poslednji meč 25. kola Superlige Srbije

Izabrane vesti

KRAJ UTAKMICE!!!

91. minut: Burni protesti Nišlija zato što je jedan čist korner sudijska trojka okarakterisala kao gol-aut, iako se jasno videlo da ju je izbio jedan igrač Partizana. Samo minut kasnije brza kontra crno-belih, ali Aleksandar S. Jovanović je lako ukrotio šut Alena Stevanovića.

84. minut: Bojan Šaranov spasava crno-bele!!! Loše je reagovao Bandalovski, Radoš Bulatović nadmudrio Goguu u vazdušnom duelu, Saša Marjanović je uhvatio sjajan volej, ali se golman Partizana izvio i vrhovima prstiju loptu prosledio u korner. Odlična šansa za Radnički i mnogo sreće za Partizan.

82. minut - Nemanja Mihajlović van terena, šansa za Marka Golubovića.

77. minut: Opet prilika za Đuričkovića iz prekida posle greške i igranja rukom Bogosavca, ovaj put pravo u živi zid.

75. minut: Opasno pred kaznenim prostorom Partizana. Prvo su crno-beli izblokirali nekoliko šuteva Radničkog, da bi potom iz slobodnog udarca sa 20 metara Petar Đuričković tukao preko gola.

70. minut: Mirniji period utakmice posle Ilićevog gola. Radnički je težište igre prebacio na Partizanovu polovinu terena, ali za sada bez prave šanse za izjednačenje.

63. minut: Menja Milan Rastavac, umesto Andreja Apostolovića u igri je Miodrag Todorović.

60. minut: GOOOOL!!! Saša Ilić je strelac, ali velike pohvale i za Miroslava Bogosavca, koji je povukao napad i loptu doneo do kaznenog prostora Nišlija, te Nemanje Mihajlovića, koji je smireno odložio loptu do kapitena. Njegova već druga asistencije u tri utakmice u dresu Partizana.

58. minut: Odmah i drugi, sada je Sedrik Gogua sankcionisan zbog starta nad Sašom Marjanovićem.

56. minut: Prvi žuti za Partizan, u tefteru sudije Aleksandra Vasića našlo se ime Marka Jovanovića.

50. minut: Nije dobro počelo za crno-bele, posle duela sa Bulatovićem, Everton Luiz se požalio na bol u kolenu. Pokušao je Brazilac da nastavi igru, ali je posle dva minuta tražio zamenu. Ivan Tomić je reagovao i na teren poslao Marka Jevtovića.

Počelo je drugo poluvreme.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA: Po jedna dobra prilika na obe strane, Brašanac je zapretio prvi, Apostolović za njim, ali rezultat se nije menjao: Radnički - Partizan 0:0.

42. minut: Soloprodor Nemanje Mihajlovića, a onda prilično neprecizan udarac, iznad prečke.

34. minut: Javna opomena i Đuričkoviću.

32. minut: Čudna odluka sudije Aleksandra Vasića. Prekinuo je napad Partizana u trenutku kad je mogao crno-belima da pusti prednost. Pokazao je žuti karton Radošu Bulatoviću zbog prekršaja nad Darkom Brašancem. Lopta je već bila na suprotnoj strani terena, kod Stevanovića, ali...

31. minut: Najbolja prilika na utakmici. Izbio je Apostolović sam pred Bojana Šaranova, bio malo iskosa, ali golman Partizana reaguje odlično i sprečava vođstvo Radničkog. Bila je ovo velika šansa.

28. minut: Faul nad Nebojšom Kosovićem. Nišlije se bune. Pogledajte situaciju, pa procenite.

26. minut: Pada Saša Marjanović  u kazenom prostoru Partizana. Bio je u duelu sa Markom Jovanovićem, koji ga je povukao za dres. Nedovoljno da bi se sudija Vasić oglasio.

24. minut: Slabo šta se dešava na Čairu, odavno nije bilo uzbuđenja. Partizan drži loptu, ali teško stiže do kaznenog prostora, pa golman Jovanović u dugom periodu nema posla.

11. minut: Prilika za Stevanovića, šut iznad prečke.

6.  minut: Prva velika šansa za Partizan. Ne koristi je Darko Brašanac. Vezista Partizana šutirao je posle kontre i centaršuta Alena Stevanovića, ali je odbranio Aleksandar Jovanović, golman Nišlija.

4. minut: Opasnost pred golom domaćina. Saša Marjanović je izveo slobodan udarac, Alen Stevanović se pre vremena pomakao iz živog zida crno-belih, pa je, kad je lošta završila u gol-autu, morao da ga "opominje" golman Bojan Šaranov.

Pogledajte kako je to izgledalo.

UTAKMICA JE POČELA.

----------------------------------------------------

SUPERLIGA SRBIJE - 25. KOLO

RADNIČKI NIŠ - PARTIZAN 0:1 (0:0)
/Ilić 60/

Niš
Stadion Čair
Gledalaca: 5.000
Sudija: Aleksandar Vasić (Novi Žednik)
Žuti kartoni: Radoš Bulatović, Đuričković (Radnički)

RADNIČKI NIŠ: A. S. Jovanović - Petrović, D. Bulatović, R. Bulatović, Lakić Pešić - Bogdanović (od 87’ Aleksa Jovanović), Marjanović - Apostolović (od 63’ Todorović). Đuričković, A. Jovanović - Mrkić. Trener: Milan Rastavac.

PARTIZAN: Šaranov - Bandalovski, Gogua, M. Jovanović, Bogosavac - Everton (od 50. Jevtović), Brašanac, Kosović - Mihajlović (od 82’ Golubović), A. Stevanović, Saša Ilić (od 87’ Vlahović). Trener: Ivan Tomić.

----------------------------------------------------

Radnički dva boda ispred. Ima i prednost domaćeg terena, za koji crno-beli kažu da im ne odgovara, tj. da nije u stanju kakav bi želeli, ali gosti nemaj previše izbora. U poslednjem meču 25. kola Superlige moraju da osvoje tri boda, ne samo kako bi preskočili Nišlije, već i povećali šanse da se preko prvenstva plasiraju u kvalifikacije za Ligu Evrope.

U toj misiji Ivan Tomić opet je posegao za rešenjem da Saša Ilić bude špic. Bar formacijski. Protiv Radničkog, minule srede u Kupu Srbije, imalo je smisla, ali hoće li tako biti i večeras? Jedina promena koju je trener Partizana izvršio u odnosu na taj duel tiče se povratka Darka Brašanca u vezni red, Saša Lukić se vratio na klupu.

S druge strane, strateg domaćina Milan Rastavac je umesto Tomića na levi bek poslao Lakića Pešića, a umesto Todorovića u špic stavio Marka Mrkića.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press) 


tagovi

uzivo prenosiuživoSuperligaSrbijaSaša IlićRadnički NišFK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara