""
""

Štoperski tandem će Mančester Siti koštati 106.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.06.16. | 09:31

Ali će se makar obezbediti za narednih nekoliko godina

Do sada je Mančester Siti zvanično doveo samo jedno pojačanje, ali to je tek početak posla za Pepa Gvardiolu. Nema dileme da će Španac promeniti mnoge uloge u svlačionici Građana ovog leta.

Izabrane vesti

Siti je u pregovorima sa Borusijinim napadačem Pjer-Emerikom Obamejanom čiji transfer bi mogao da dostigne i vrtoglavu sumu od 70.000.000 evra, a istovremeno se završava posao oko zidanja odbrambenog bedema. Nema više dileme ko su štoperi po meri Pepa Gvardiole. Emerik Laport i Džon Stouns su velike želje koje će klupski operativci uskoro ispuniti. Ostrvski mediji tvrde će posao vrlo brzo biti završen.

Laport je na korak od potpisa za Građane. Igrač je tokom vikenda sa svojim menadžerom usaglasio lične uslove. Siti je pristao da plati otkupnu kaluzulu u iznosu od 50.000.000 evra i mladi Bask će do kraja nedelje potpisati višegodišnji ugovor sa klubom iz Mančestera.

Džon Stouns iz Evertona je drugi deo planiranog štoperskog tandema za budućnost. Čelsi je dugo jurio engleskog defanzivca, ali Everton je tražio igroman novac. Koji je na kraju spreman da plati samo Mančester Siti. Pregovori su u toku i dve strane su se našle na sumi od 56.000.000 evropskih novčanica.

Dolasci Stounsa i Laporta zanče i odlaske nekih igrača. Demikelis je već napustio klub, a uskoro će to učiniti i Mangala kojeg Gvardiola ne vidi u planovima. Ostaje Otamendi, a pitanje je šta će biti sa kapitenom Kompanijem. Ima još tri godine ugovora i platu od 120.000 funti nedeljno, ali Gvardiola ne želi da se kocka i rizikuje sa večito povređenim Belgijancem…. 

(FOTO: Action images)


tagovi

Premijer ligaMančester Sitiletnji prelazni rok 2016EvropaEvertonEngleskaEmerik LaportDžon StounsAtletik Bilbao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara