"Dušan Mandić sinoć na Banjici"
"Dušan Mandić sinoć na Banjici"

Urlik šampiona: Ne dajte da Partizan propadne!

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.02.17. | 09:57

„Žao mi ih je“, zajednički zabrinuto ocenjuju Dušan Mandić i Duško Pijetlović

Dušan Mandić sinoć na BanjiciOsmeh zbog još jedne, reklo bi se rutinske, pobede. A onda vapaj zbog nimalo vesele situacije u srpskom klupskom vaterpolu.

Tako je izgledao Dušan Mandić u sredu veče, samo nekoliko minuta pošto je izašao iz bazena na Banjici, gde je njegov Pro Reko slavio ubedljivi trijumf nad, takođe, njegovim Partizanom (17:5). Sjajni sportista, osvajač svih planetarnih znamenja, zabrinut je nad sudbinom kluba u kome se afirmisao, a protiv koga je premijerno igrao u petom kolu Grupe B Lige šampiona.
Mnogo uspomena me veže za bazen, ljude. Žao mi je što se Partizan trenutno nalazi u ovakvoj situaciji, što momci zbog hladne vode treniraju svuda, osim na Banjici. Veoma mi je žao i voleo bih da, ako neko može, pomogne. Ova ekipa je, bez obzira na ovaj rezultat, veoma talentovana, perspektivna i stvarno je šteta da se ostavi na cedilu, da ovde nema neku bolju budućnost“, rekao je Dušan Mandić, a prenose Večernje novosti.

Izabrane vesti

Duško Pijetlović protiv PartizanaPodsetimo, srpski osvajač duple krune je proteklih meseci morao da se priprem za utakmice na međunarodnoj sceni i u Triglav ligi na Zlatiboru i u Solnoku, jer na Banjici nije bilo tople vode. Zato im valja odati priznanje, što čini još jedan našp reprezentativac Dušan Pijetlović.
Uvek je lepo vratiti se na Banjicu. Prvotimci Partizana su pokazali da imaju veliki potencijal. Znam u kako teškim uslovima rade, da su tek pre nekoliko dana ušli na Banjicu. Žao mi ih je, da imaju bolje uslove sigurno bi pružili i bolju partiju“, ocenio je centar italijanskog giganta.

Vladimir VujasinovićNa njegovoj klupi sedi Vladimir Vujasinović, dosadašnji učitelj Partizanovih vateprolista, koji se striktno drži sporta.
Igrači Partizana su mnogo lakše igrali i više prikazali na sparinzima s nama nego na utakmici. To je karakteristika mladog tima, da se 'stegne', u zvaničnom važnom meču. Partizan i dalje ima vrlo talentovanu ekipu, zajednički treninzi su bili vrlo kvalitetni, koristili su i nama i njima. Što se Reka tiče, uradili smo ono što je trebalo i idemo dalje“, rekao je Vujasinović.

Pozdrav Filipu FilipovićuPosle pet kola Lige šampiona, Pro Reko je na vrhu tabele Grupe B, sa svih pet pobeda, dok je Partizan poslednji sa jednim remijem i četiri neuspeha. Ova dva tima sastaće se i u narednoj rundi, 18. februara u Đenovi.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Dušan MandićDuško PijetlovićPro RekovaterpoloLiga šampiona u vaterpoluVK PartizanVladimir Vujasinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara