""
""

Vaterpolo spektakl na Banjici: Legende Partizana pevale sa Grobarima „Volim ga k’o oka dva“ (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 27.03.16. | 22:01

Navijači crno-belih organizovali revijalni meč kome su se odazvale sve legende kluba. Pogledajte kako je to izgledalo...

Možda je Banjica mala, ali je velike vaterpoliste dala. I velike ljude. Sve što vredi u jednom od najtrofejnijih sporotva u istoriji Srbije uskočilo je u nedelju veče u bazen Sportskog centra na Banjici, gde je organizovana revijalna utakmica kojoj su prisustvovale legende koje ima Vaterpolo klub Partizan. A ima ih na desetine. Stotine.

U organizaciji Fondacije „Grobari za vas“, crno-beli su okupili nekadašnje i sadašnje igrače i, uz pomoć navijača, skupili novac koji će biti uplaćen na račun kluba, poslednjih godina opterećenog dugovima, te mu je svaki dinar bitan. Pogotovo kad dolazi od igrača koji znaju šta znači stasavanje u jednoj od najboljih vaterpolo akademija planete.

Izabrane vesti

Odazvali su se svi. Na jednoj klubi sedeo je Vladimir Vujasinović, aktuelni trener prvog tima, na drugoj Igor Milanović, možda i najbolji vaterpolista u istoriji Partizana pod čijom je palicom 2011. osvojena poslednja, sedma, titula prvaka Evrope.

A u bazenu Filip Filipović, Živko Gocić, Denis Šefik, Slobodan Nikić, Gojko Pijetlović, Stefan Mitrović, Dušan Mandić, Gavril Subotić... Oko plivališta oni stariji, poput Perišića, Čukvasa, Krivokapića, Rađenovića, Gočanina, Ikodinovića...

Bili su i navijači, naravno.

Rezultat je, kao što je običaj u ovakvim prilikama, ostao u drugom planu. Važnije je bilo druženje i realizacija ideje da se pomogne Partizanu.

Učinili su to i predstanvici fudbalera, sportski direktor Ivica Iliev, kapiten Saša Ilić, te štoper Marko Jovanović i golman Bojan Šaranov.

Između ostalog, publiku je između četvrtina zabavljao pevač Marko Bulat, koji je izvođenjem pesme „I kada ne budeš prvi tim“ digao SC Banjica na noge.

Svoj program imao je i poznati bubnjar Draboljub Đuričić.

Na kraju su vaterpolisti iz bazena i Grobari na tribinama zapevali u glas: „Volim ga k’o oka dva“.

Lepo vaterpolo veče.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: MN Press)

 


tagovi

VK PartizanvaterpoloGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara