Ralf Rangnik (©Reuters)
Ralf Rangnik (©Reuters)

Ajntraht traži trenera i sportskog direktora: Rangnik otpao sa liste kandidata

Vreme čitanja: 2min | pet. 16.04.21. | 19:30

Dve upražnjene pozicije, ali nijednu neće popuniti Ralf Rangnik

Poznato je da Ajntraht iz Frankfurta po okončanju sezone ostaje bez sportskog direktora, Fredi Bobić će napustiti klub, a kofere pakuje i trener Adi Hiter, koji se uz rekordno obeštećenje seli u Borusiju Menhengladbah. Uprava uveliko radi na pronalaženju novih rešenja, obavljeni su razgovori i sa iskusnim Ralfom Rangnikom, ali bez pozitivnog ishoda.

Subota, 15.30: (2,65) Menhengladbah (3,30) Ajntraht Franfurkt (2,65)

Izabrane vesti

Bilo je jasno da će Ajntraht stupiti u kontakt sa Rangnikom, koji je slobodan od kako je minulog leta napustio svoju poziciju u Red Bul Lajpcigu. Postojale su priče o njegovom prelasku u redove Milana, ali su Rosoneri ostali verni Stefanu Pioliju. Spekulisalo se i da Roma razmišlja o nemačkom stručnjaku, ali do konkretizacije nije došlo. Činilo se da će Rangnik preuzeti funkciju sportskog direktora u Šalkeu, koji je na pragu ispadanja u niži rang, ali se dve strane nisu dogovorile. Ime 62-godišnjeg stručnjaka dovodi se u vezi i sa klupom reprezentacije Nemačke, koju će po okončanju Evropskog prvenstva napustiti Joakim Lev. Sada je i Frankfurt obavio razgovore sa bivšim trenerom i sportskim direktorom Bikova iz Saksonije, ali do saradnje neće doći.

Sa Rangnikom je razgovarao predsednik Nadzornog odbora kluba Filip Holcer, koji ističe da je vrlo brzo bilo jasno da hemija nije na mestu.

"Obe strane su brzo osetile da postoje drugačiji pogledi po pitanju pravca i razvijanja jednog kluba sa velikom tradicijom kao što je Ajntraht iz Frankfurta", izjavio je Holcer, prenosi Kiker.

On je revoltiran zbog informacija o njihovom razgovoru koje su procurele u medije. Predsednik Nadzornog odbora jasno krivicu prebacuje na Rangnika.

"Iziritiran sam netačnim informacijama koje su izašle u javnost", izjavio je Holcer i dodao da su ga posebno pogodile glasine o navodnoj otpusnoj klauzuli u ugovoru Andrea Silve.

Najbolji strelac Ajntrahta bi na leto mogao da napusti ekipu, pojavila se priča da bi za 30.000.000 evra mogao da ide i da bi ruke klubu sa Komercbank arene mogle da budu vezane, ali Filip Holcer tvrdi da "to nema veze sa istinom". Nemački mediji su potom obelodanili i da u ugovoru portugalskog napadača ne postoji izlazna klauzula, te da je sve u rukama kluba.



tagovi

Ralf RangnikAjntraht FrankfurtAndre Silva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara