REZZIME DANA (nedelja): Atalanta vas častila sa sedam komada, od Ajaksa i Atletika boli glava

Vreme čitanja: 4min | ned. 01.03.20. | 23:09

Pogledajte ko vam je 1. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAORKUŽENO

LEČE - ATALANTA (tip 2, kvota 1,38) - rezultat 2:7
Bio je to zicer da ćemo gledati lep fudbal i goleadu. Jer, kada se sastanu Atalanta i Leće, napada se u talasima, odbrane ne postoje. Uspeo je Leće da izdrži poluvreme, ali je na kraju prošao kao Torino i Udineze i primio je sedam golova - 2:7! Treći put u sezoni je Atalanta dala sedam golova na prvenstvenom meču. U Seriji A je to nezabeležno... Pročitajte opširnije u izveštaju.

LION - SENT ETJEN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:0
Na papiru derbi Rone, na terenu ipak nešto drugo. Desetkovani Sent Etjen nije imao snage da se suprotstavi svom velikom rivalu Lionu, definitivno mu je presuđeno, ruku na srce, tek u sudijskoj nadoknadi (0:2), ali četa Rudija Garsije samo je jednom za čitav meč zadrhtala i zabrinula se za konačan ishod. Bilo je to u 88. minutu, posle jednog prekida, kada su domaći umalo postigli autogol. I to je bila najozbiljnija šansa za srčane goste. Pročitajte opširnije u izveštaju.

SEVILJA - OSASUNA (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:2
Kriza. I dalje dobro stoji na tabeli, plasirala se u osminu finala Lige Evorpe, ali nije ni izbliza u poslednje vreme Sevilja ubedljiva kao u prvom delu sezone. Tek drugu pobedu zabeležila je ekipa Đulena Lopetegija u poslednjih mesec i po dana – prethodnu na terenu Hetafea, direktnog konkurenta za plasman u Ligu šampiona – tako što je u nadoknadi iščupala tri boda protiv Osasune u matineu edeljnog programa 26. kola La Lige – 3:2. Pročitajte opširnije u izveštaju.

GALATASARAJ - GENČERBIRLIGI (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 3:0
Nema tima u 10 najjačih evropskih liga da je u takvoj formi kao Galatasaraj u Turskoj! Posle mučenja u prvom delu sezone, Galata je krajem prošle godine ušla u strašnu formu i ne izlazi iz nje. Danas je tim Fatiha Terima zabeležio osmu uzastopnu pobedu u prvenstvu po čemu su trenutno rekorderi u 10 najjačih liga. Poslednja žrtva istanbulskih Lavova je bio Genčlerbiligi koji je kući ispraćen sa ubedljivih 3:0. Pročitajte opširnije u izveštaju.

GIMARAIS - TONDELA (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0
U Portugalu je danas sve išlo baš kako je i bilo očekivano. Gimarais je protiv Tondele pokazao snagu i golovima Duartea i Andrea još u prvom poluvremenu stekao je kapitalnu prednost koja mu je donela pobedu. Gosti ni u jednom trenutku nisu ozbiljnije pripretili, pa ostaju da "čame" u donjem delu tabele. Naravno, vas to preterano ne zanima, jer je kec zaokružen.

PRECRTANO

REAL MADRID - BARSELONA (tip 2, kvota 2,90) - rezultat 2:0
Real Madrid je možda izgubio nadu da će osvojiti Ligu šampiona, ali je i te kako pokazao da je favorit do kraja prvenstvene trke u Španiji. Kraljevići su u El Klasiku savladali Barselonu od 2:0, preskočili je na tabeli i preuzeli joj prvo mesto. Zasluženo! Pročitajte opširnije u izveštaju.

AJAKS - AZ ALKMAR (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:2
Prošle sezone polufinale Lige šampiona, ovog proleća Ajaks strepi za titulu u Erediviziji. Imaju Kopljanici i dalje ubedljivo najskuplji i najkvalitetniji sastav u Holandiji, ali nemaju više prednost nad AZ-om, a vala ni prava da traže izgovore, jer su u večerašnjem derbi meču sa gostima iz Alkmara samo zahvaljujući Andreu Onani izbegli potpuni debakl. AZ im je dao dva, a morao je bar još tri, međutim na kraju će sigurno biti zadovoljan zbog konačnih 2:0 u Amsterdamu. Pročitajte opširnije u izveštaju.

LAJPCIG - LEVERKUZEN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:1
Kako sezona odmiče i polako ulazimo u finiš, Bajern dodaje gas, dok RB Lajpcig posustaje. Sve to navodi na misao da će konačan epilog u Bundesligi biti kao i prethodnih sedam godina - Bavarcima tron, a ostali kako se poređaju. Mada se radi o derbiju kola Bikovi danas nisu smeli da omanu protiv Bajer Leverkuzena (1:1), a upravo im se to dogodilo. Četiri utakmice od poslednjih šest nisu usepli da dobiju i kao proizvod toga imamo šampiona na plus tri. Pročitajte opširnije u izveštaju.

TOTENHEM - VULVERHEMPTON (tip 1, kvota 2,45) - rezultat 2:3
Uzbuđenja nije manjkalo ni u Londonu gde su Murinjovi Pevci dva puta vodili i na kraju ostali bez ičega. Hrabri Vulverhempton odigrao je sjajno drugo poluvreme i došao do preokreta. Ova pobeda ne vredi samo tri boda za Vukove, već mnogi više, pošto su preskočili Totenhem na tabeli i sada sve drže u svojim rukama. Pritom, u poslednjih deset kola imaju nešto lakši raspored. Pročitajte opširnije u izveštaju.

ESPANJOL - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:1
Imao je Atletiko više loptu u nogama, više želeo pobedu, pokušao da napadne, ali se iz Katalonije vraća sa mršavim bodom. Remizirali su protiv Espanjola – 1:1. Po ko zna koji put ove sezone je Atletiko osetio kako je to kada se slabiji brani i preda loptu protivniku u noge kao što je to slučaj kada Simeoneov tim igra protiv favorita u Ligi šampiona ili protiv Barse ili Reala u prvenstvu. Pročitajte opširnije u izveštaju.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara