Foto: Reuters
Foto: Reuters

Čalhanoglu o razlozima prelaska u Inter: Osvojili su Skudeto, igraju Ligu šampiona

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.11.21. | 14:03

"Znao sam da je Inter uvek bio sjajan tim, često su pobeđivali Milan u derbijima", ističe Turčin

Krenuo je Hakan Čalhanoglu letos da ide putem kojim se ređe ide, odlučio da Milanovu svlačionicu zameni Interovom i na sebe navukao gnev Rosonera. I pride dodatno pogoršao odnose sa navijačima doskorašnjeg kluba nakon što je ispred njih proslavio pogodak u nedavno odigranom Derbiju dela Madonina.

Gotovo pola godine otkako je crvene pruge zamenio plavim, turski vezista je za 433 govorio o razlozima zbog kojih se odlučlio na takav potez.

Izabrane vesti

"Iz Milana nosim pozitivno iskustvo, i dalje imam mnogo prijatelja tamo. Odlučio sam da odem u Inter jer sam želeo novi izazov u karijeri. Oni su veliki klub, osvojili su Skudeto prošle sezone i igraju u Ligi šampiona", rekao je Čalhanoglu za 433.

Priznaje Turčin da je od prvog trenutka svestan kakvu odluku donosi.

"Svestan sam da sam napravio nesvakidašnji izbor. Ali to je život. Morate da gledate napred i ne osvrećete se pozadi. Znao sam da je Inter uvek bio sjajan tim, često su pobeđivali Milan u derbijima", podseća Čalhanoglu.

Da li je doneo ispravnu odluku pokazaće finiš sezone. Trenutno, Milan je uz Napoli lider Serije A, sa sedam bodova prednosti u odnosu na Hakanov Inter.


tagovi

Hakan Čalhanoglu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara