Foto: Reuters
Foto: Reuters

Ćavi dao zeleno svetlo, Alves ponovo na Nou Kampu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.11.21. | 15:27

Ozvaničenje saradnje očekuje se u narednim danima

Povratak Danija Alvesa je izvestan, tvrde katalonski mediji odlično upućeni u dešavanja na Kamp Nou. Prema saznanjima Sporta, povratak iskusnog defanzivca je u završnoj fazi pregovora nakon što je novi strateg Ćavi Ernandez dao zeleno svetlo i istakao da ga želi u svom timu.

Prema istim izvorima samo je pitanje dana kada će saradnja biti zvanično realizovana i kada će 38-godišnji desni bek ponovo obući dres španskog giganta.

Izabrane vesti

Defanzivac koji je slobodan igrač od rastanaka sa Sao Paulom viđen je na Kamp Nou u društvu Đoana Laporte tokom gostovanja Dinama iz Kijeva Barseloni, i tada su pokrenute priče o njegovom povratku, a Brazilac je tada za Sport otkrio da je u svakom trenutku spreman da pruži doprinos klubu u kojem je ostavio zapažen trag.

Imajući u vidu da je Alves slobodan igrač Barselona neće morati da čeka zimski prelazni rok da realizuje transfer, te je cilj kluba da saradnja bude što pre realizovana kako bi defanzivac krenuo da radi na podizanju forme da bi već od početka 2022. godine bio spreman da konkuriše za tim.

Za što bržu realizaciju transfera zalaže se i sam Ćavi sa željom da se Brazilac što pre adaptira na svlačionicu, ali doprinese iskustvom mladoj grupi Barseloninih igrača. Procene su da je Alves, kada je upitanju fizička pripremljenost, na veoma visokom nivou, a to je potvrdio letos na Olimpijskim igrama u Tokiju kada je osvojio zlato sa Kariokama.


tagovi

Dani Alves

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara