Marko Livaja (©Hajduk.hr)
Marko Livaja (©Hajduk.hr)

Dambrauskas oživeo Splićane: Hajduk u seriji pobeda, neka se pripazi Lokomotiva u četvrtfinalu Kupa

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.11.21. | 14:40

Bili na gostovanju u Zagrebu žele u završnicu najmasovnijeg takmičenja u zemlji

Bitke za polufinale Kupa Hrvatske počinju danas u velikoj Gorici i Zagrebu, a nastavljaju se sutra u Osijeku i glavnom gradu naših zapadnih komšija. Trofej brani Dinamo, koji će imati najteži posao pošto ga je žreb spojio sa Rijekom, a ništa manje zahtevan okršaj ne čeka ni Hajduk na strani kod Lokomotive.

18.30: (3,20) Lokomotiva (3,70) Hajduk (1,93)

Izabrane vesti

Bili su trenutno u nizu od tri uzastopne prvenstvene pobede ostvarene od kada je ekipu preuzeo trener Valdas Dambrauskas. U poslednjoj odigranoj utakmici Hajduk je u petak savladao Istru sa 4:0.

Do četvrtfinala hrvatskog Kupa Bili su stigli pošto su u šesnaestini finala eliminisali Primorac Biograd na Moru sa 2:1, a zatim su u sledećoj fazi pobedili Belišće s 5:1.

"Teška utakmica. Ako možemo reći da su protekle tri bile zagrevanje, sada nas čekaju ozbiljni ispiti. Kup utakmice su uvek posebne. Ako u prvenstvu imaš loš period možeš da ga nadoknadiš, ali u Kupu kad pogrešiš - ispadaš. Moramo da budemo mentalno odlično pripremljeni. Pokušavamo da opustimo igrače kako bi se oporavili", rekao je trener Bilih Valdas Dambrauskas u najavi današnjeg susreta.

-----------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih?

Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------

Lokomotiva je poslednju utakmicu odigrala takođe u petak, kada je s 3:1 poražena od Osijeka u Gradskom vrtu. Zagrebačka ekipa do ove faze Kupa stigla je pobedivši Dugopolje u šesnaestini finala boljim izvođenjem jedanaesteraca, a zatim je u sledećoj rundi eliminisali Varaždin s 3:2.

Hajduk i Lokomotiva ove sezone odigrali su dve međusobne utakmice, u prvom kolu u Kranjčevićevoj je rezultat bio 2:2, a na Poljudu su Bili trijumfovali 1:0.


tagovi

Kup HrvatskeHajduk SplitLokomotiva Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara