Troj Dini (©Reuters)
Troj Dini (©Reuters)

Dini o sukobu sa Ivićem: Izbacio me iz tima i kaznio, a nije mi rekao zašto

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.12.20. | 17:20

Napadač Votforda ispričao svoju verziju priče

Udario je Vladimir Ivić na legendu Votforda i tu je samom sebi potpisao otkaz. Troj Dini je „sveta krava“ Stršljenova, igrač koji je gazda u svlačionici, a navijači ga obožavaju.

Iako kruže razne priče kako Ivića ni ostali igrači nisu voleli, nisu im se dopadale njegove metode rada, britanska javnost je saglasna da je srpskom treneru otkaz „potpisao“ Dini.

Izabrane vesti

Napadač Votforda je posle svega progovorio i ispričao svoju stranu priče šta se dogodilo i kakav je to sukob imao sa Ivićem.

Imali smo treningi, bio je to jedan običan petak. Rečeno mi je da neću biti u timu za utakmicu i nisam bio srećan zbog toga, ali šta je tu je. Kretali smo na put u 2.30, a u 2.10 sam dobio poziv da se javim treneru. Rekao sam da nema problema, ali da sam usred masaže i da ću doći za 10 minuta. Kada sam završio, potražio sam ga u kancelariji, nije bio tamo već u kantini, a kada sam došao tamo, ručao je, video me je i nije me pozvao da dođem, pa sam pomislio da nije ništa tako bitno“, počeo je priču Troj Dini.

Put ka Hadersfildu nije doneo ništa novo.

Mislio sam da ćemo pričati u autobusu – ništa. U hotelu onda – ništa. Zato sam mislio da nije ništa značajno. Da budem iskren, verovatno mi se na licu videlo da sam besan, jer sam na prethodne tri utakmice postigao tri gola, pa nisam bio srećan što nisam u timu, ali dosta je mečeva pred nama, pa sam imao donekle razumevanja“.

Došla je utakmica na red...

Mislio sam da ću ući u igru u nekom trenutku, ali ništa. Nije mi rečeno čak ni da odem da se zagrevam. Pomislio sam, ok, ovim ćemo se pozabaviti u ponedeljak pre podne. Kada sam ušao u automobil da krenem kući, počele su da stižu vesti kako me je Ivić odmarao jer sam bio umoran, pošto sam igrao četiri prethodne utakmice, ali i zbog kršenja discipline. Bio sam kažnjen za nešto, ali on nije želeo ništa da mi kaže o tome. Ljudi su me pitali šta sam uradio, zašto sam izbačen iz tima, a nisam znao šta da im kažem koji je razlog“.

Tvrdi Dini da je masaža jedini mogući razlog.

Jedina stvar koju mogu da vidim kao neki vid nediscipline je što nisam odmah ustao sa stola za masažu kada me je pozvao i došao kod njega. Iskreno, to je sve što mi pada na pamet“, zaključio je svoju verziju priče Troj Dini.

Vlada Ivić je u novembru proglašen za najboljeg trenera Čempionšipa, a u decembru je dobio otkaz u Votfordu. Kakav čudan klub... 


tagovi

EngleskaČempionšipvotfordVladimir IvićTroj Dini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara