Rudi Garsija (Foto: AFP)
Rudi Garsija (Foto: AFP)

Everton kontaktirao Rudija Garsiju

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.06.21. | 21:19

Međutim, do konkretnih pregovora još nije došlo

Od Rafaela Beniteza, preko Stivena Džerarda, pa do Kristofa Galtijea – britanski mediji ređaju kandidate za novog trenera Evertona, otkako je Karlo Ančeloti na poziv Reala pohitao ka Madridu i napustio Gudison samo sedam meseci nakon dolaska u Liverpul. No, tu nije kraj, ugledni Ekip donosi novo ime – Rudija Garsiju.

Pomenuti list piše da je Everton uspostavio kontakt sa francuskim stručnjakom, ali istovremeno ističe da nije poznato da li se Garsija nalazi na vrhu podugačke liste kandidata.

Izabrane vesti

Garsija se na kraju sezone, pošto nije uspeo da obezbedi željeno mesto u Ligi šampiona za narednu godinu, u ne baš najboljim odnosima rastao sa Lionom, ali želi da se što pre vrati poslu i preuzme klupu nekog ambicioznog kluba iz pet najjačih evropskih liga. Što Everton jeste, popularan i finansijski moćan klub, baš kakav Garsija želi, ističe Ekip.

Everton za sada samo ispituje teren, do konkretnih pregovora još nije došlo, ali će morati da se brže i efikasnije da radi na pronalaženju novog trenera, jer je početak priprema za narednu sezonu planiran krajem juna, odnosno početkom jula.

U intervjuu za Atletik u oktobru prošle godine francuski stručnjak je otkrio da ga je Everton ranije tokom karijere jednom već kontaktirao (i Sautemptona), ali do saradnje tada nije došlo.


tagovi

EvertonRudi Garsija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara