Foto: Reuters
Foto: Reuters

Gavi tera Puća da se predomisli, Murinjo mu pruža ruku spasa

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.10.21. | 10:28

Talentovani vezista bi u januaru mogao na pozajmicu

Imao je Rki Puć nekoliko prilika u prethodnim prelaznim rokovima da napusti Barselonu, ali je uporno odbijao ponude isticavši kako je spreman da se svim silama bori za mesto u startnoj postavi. Međutim, Ronald Kuman nije promenio mišljenje o talentovanom vezisti, štaviše, produkt Barsine škole je čini se u sve goroj situaciji, pa bi prema pisanju katalonskog Sporta ove zime mogao da promeni mišljenje, samim tim i sredinu.

Naime, Puć već godinu i po dana pokušava da se vrati u startnu postavu u koju se ušunjao u finišu pretprošle sezone kod Kikea Setjena. Ipak, Kuman u 22-godišnjem fudbaleru ne vidi isto što i nekadašnji trener Betisa, zbog čega se Riki našao na margini tima.

Izabrane vesti

Prošle sezone prednost ga je iz tima u potpunosti istisnuo Pedri, a ove se njegova situacija pogoršala pojavom 17-godišnjeg Gavija, koji ne samo da je zadivio Kumana, već je zavredneo i poziv Luisa Enrikea u reprezentaciju. Čak je i malo poznati Niko Gonzales u Pedrijevom odsustvu dobio veću minutažu od Puća na startu aktuelne sezone.

Rikiju posle nešto više od godinu dana postaje sve jasnije – neće se naigrati pod Kumanom, pa bi ovog januara mogao da krene u potragu za značajnijom ulogom. Istu bi mogao da mu ponudi Žoze Murinjo. Katalonski Sport prenosi da portugalski stručnjak nije najzadovoljniji opcijama u veznom redu, te će pokušati da iskoristi Pućovu situaciju i pozajmi ga do kraja sezone.

Na Puću je da odluči – da li će tvrdoglavo odbiti još jednu ponudu ili prihvatiti Murinjovu ruku spasa.


tagovi

Riki PućBarselonaRoma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara