Mojze Kaisedo u roze dresu (©Reuters)
Mojze Kaisedo u roze dresu (©Reuters)

GOTOVO: Bregzit uplašio Junajted, prvo pojačanje skromnih 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.12.20. | 15:07

Mojzes Kaisedo i definitivno stiže na Old Traford

Navijači se nadaju Džejdonu Sanču, Džeku Grilišu, Dajou Upamekanu ili nekom drugom zvučnom imenu, ali kako smo i najavili prvo pojačanje Mančester junajted neće biti ni izbliza toliko atraktivno. Mada bi u savršenom scenariju moglo da se ispostavi kao vrlo pametna kupovina. Prvo januarsko pojačanje na Old Trafordu biće – Mojzes Kaisedo.

Reč je o 19-godišnjem vezisti Independijente del Valjea, koji se već ustalio i u seniorskoj reprezentaciji Ekvadora.

Izabrane vesti

Prema izveštajima lokalnih medija obeštećenje je već dogovoreno: Junajted će platiti 6.000.000 dolara, odnosno za njegove standared skromnih 5.000.000 evra.

I nije baš da su na Old Trafordu oduševljeni zbog toga. Prinuđeni su Englezi da reaguju brzo jer će zbog Bregzita, odnosno izlaska iz Evropske unije, igrači stariji od 18 ili 19 godina ubuduće mnogo teže dobijati ostrvske radne dozvole. A dok oni porastu i štrikliraju sve uslove porašće i cena, pa su u Junajtedu rešili da ih pecaju dok su još jeftini.

Independijente još pokušava da u ugovor ubaci i neke premije i procente od naredne prodaje, ali suštinski – sve će biti gotovo u narednih nekoliko sati. Jer Mančester junajted je bio brži od Milana i Lajpciga, koji su još jedini bili konkretni, mada su se interesovali i drugi.

Antonio Valensija je probio led za Ekvadorce, Kaisedo će biti drugi igrač iz te južnoameričke zemlje u Junajtedu.



tagovi

Zimski prelazni rok 2021Mojzes Kaisedo

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara