Savo Milošević (©Star Sport)
Savo Milošević (©Star Sport)

Gotovo: Milošević dobio otkaz u Olimpiji!

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.10.21. | 22:58

Do daljeg ekipu će voditi Milan Anđelković

Savo Milošević više nije trener ljubljanske Olimpije, saopšteno je na klupskom sajtu!

Samo dva dana posle teškog poraza od Rijeke u prijateljskom meču (1:6) klub je u nedelju uveče rešio da uruči zahvalnicu Miloševiću i krene u potragu za novim trenerom. Do daljeg ekipu će voditi Milan Anđelković.

Izabrane vesti

Utorak, 20.45: (1,15) Srbija (9,00) Azerbejdžan (22,0)

Dugo se nekadašnjem treneru Partizana i napadaču Jugoslavije drmala klupa u Ljubljani, ali je poraz od Rijeke očigledno bila kap koja je prelila čašu. O njegovom odlasku s mesta glavnog trenera počelo je glasnije da se priča od momenta kada je poznati milioner Milan Mandarić rešio da proda klub nemačkom investitoru Adamu Delijusu koji je navodno spreman da uloži ozbiljan kapital i samim tim da šansu novom treneru.

Prvi potez novog vlasnika biće da vrati Mladena Rudonju na mesto sportskog direktora Zmajčeka, a prema sadašnjim projekcijama glavni kandidat za novog trenera je Dino Skender. Podsetimo, u igri je jedno vreme bio i Zoran Mirković, ali se u međuvremenu Skenderovo ime iskristalisalo kao prvo na listi želja.

Savo Milošević je završio svoj boravak u klubu posle samo 16 utakmica u kojim je ostvario osam pobeda i čak šest poraza. Već posle neuspeha u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Santa Klare Milošević se našao pod velikim pritiskom javnosti. Sada je saradnja definitivno završena...



tagovi

Savo MiloševićOlimpija Ljubljana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara