Klupa Lokomotive (©AFP)
Klupa Lokomotive (©AFP)

Hrvatska: Šibenik ne zna za pobedu 11 utakmica, Lokomotiva se čupa sa začelja

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.04.21. | 15:04

Dve utakmice 31. kola danas u HNL-u

Dva velika derbija šampionata Hrvatske igraju u u nedelju, Dinamo – Hajduk i Rijeka – Osijek, a 31. kolo HNL-a otvara se danas (17.00) mečom Šibenik – Slaven Belupo na stadionu Šubićevac. Oba tima ne moraju da brinu oko opstanka, s tim da je tim iz Koprivnice u mnogo boljoj formi. Bez poraza je već šest kola.

Domaćin je bez pobede dva i po meseca, odnosno od 10. februara kada je pobeđena Istra sa 1:0 na svom terenu. Posle toga je usledio crni niz od 11 mečeva bez pobede, od toga 10 u šampionatu.

Izabrane vesti

"Činjenica je da je Belupo u dobroj formi, ali mi moramo da prekinumo ovu lošu seriju. Moramo da pripazimo na njihove odlične napadače Krstanovića i Knola i da popravimo igru u prekidima, koja nas je koštala puno bodova ove sezone“, rekao je golman Šibenika Lovre Rogić, prenosi portal germanijak.hr.

17.00: (3,10) Šibenik (3,10) Slaven (2,30)

Trener Šibenčana Serhi Eskobar i dalje ne zna za pobedu na klupi Šibenika. Neće moći da računa na Minu koji odrađuje crveni karton, povređenog Mesu, a verovatno ni na Prinsea Ampema. S druge strane, u tim se vraćaju Martin i Batarelo.

Dva sata kasnije (19.05) igraju komšijski timovi Gorica i Lokomotiva. Domaćin je do skrora bio viđen kao treći, pdmah iza dominantnih Dinama u Osijeka, ali užasna serija od sedam mečeva bez trijumfa i odlična forma Rijeke, uticali su da tim srpskog napadača Ognjena Mudrinskog sklizne na četvrto mesto. U Veliku Goricu stiže poslednjeplasirana Lokomotiva. Vicešampion Hrvatske je prošle nedelje pobedio Varaždin sa 4:0 i najavio da bi mogao da izbegne selidbu u niži rang.

19.05: (2,05) Gorica (3,15) Lokomotiva Z. (3,60)

Ove sezone je Gorica tri puta pobedila Lokomotivu (dva puta u prvenstvu i jednom u Kupu Hrvatske), dok je ove sezone učesnik kvalifikacija za Ligu šampiona jednom izvukao remi (1:1) i to na gostovanju.


tagovi

HrvatskaHrvatska 1Slaven BelupoGoricaLokomotiva Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara