Humanitarni tiket Nenada Nerandžića
Humanitarni tiket Nenada Nerandžića

Humanitarni tiket u podne: Nenad Nerandžić tipuje za porodilište Opšte bolnice u Čačku

Vreme čitanja: 5min | sre. 07.04.21. | 12:36

Novopečeni tata sanja reprezentativni dres i igra jedinice na Juventus i Inter

Porazom od Zadra čačanski Borac znatno je umanjio šanse da izbegne 13. mesto u ABA ligi. Trenutno, tri kluba imaju po sedam pobeda, a Borac do kraja takmičenja očekuju dueli sa Splitom i Cibonom u Čačku. Hrvatski klubovi, uz Krku i FMP, Čačanima su direktni konkurenti za izbegavanje mesta koje vodi u plej aut.

Inače, značajan doprinos pobedama Borca tokom sezone dao je Nenad Nerandžić. Košarkaš sa Ceraka do sada je osam puta imao dvocifreni učinak, jedan je od najboljih strelaca i asistenata ekipe, uz Miletića, najbolji skakač…

Izabrane vesti

Veliki borac i košarkaški znalac danas za kompaniju Mozzart sastavlja Humanitarni tiket u podne. Nenad je promešao dve NBA i tri fudbalske utakmice.

Startujemo iz Italije, JUVENTUS – NAPOLI. Meč 3. kola Serije “A” u koji Stara dama ulazi bez trojice igrača. Rivali imaju po 56 bodova. U gradskom derbiju Juve je odigrao 2:2 sa Torinom. Napoli je u seriji od šest pobeda i jednog nerešenog rezultata. Timovi su ostvarili pobede od po 3:0, a međusobni skor je 26:10:15.

“Pobeda Juventusa, jedinica”. 

Ostajemo na Apeninima INTER – SASUOLO. Tim iz Milana ima najubedljiviju pobedu nad rivalom od 7:0, ali lošiji skor 6:2:7. Inter je u poslednjem okšaju slavio sa 3:0. Rivale deli 28 bodova, uz napomenu da je Inter u seriji od devet mečeva bez poraza. Sasuolo je u poslednjoj utakmici, sa Romom, odigrao 2:2.

“Kec”.

Selimo se u Ligu šampiona, PORTO – ČELSI. Portugalci su slavili u poslednje tri utakmice. Plavci nakon 15 mečeva bez poraza doživeli su neuspeh protiv VBA sa 5:2. Istorija je na strani Čelsija 2:1:5. Na stadionu Sevilje sudiće arbitar iz Slovenije.

“Ukupno golova od nula do dva”.

Naredne dve utakmice igraju se u noći između srede i četvrtka, BRUKLIN – NJU ORLEANS odnosno DENVER – SAN ANTONIO. Pelikansi su 11. Na Zapadu dok Bruklin vodi na Istoku. U Netsima je povređen Kevin Durant, ali je Bruklin dobio Nikse u poslednjoj utakmici. Orleans je dobio Hjuston. Denver je na četvrtoj, San Antonio na devetoj poziciji. Denverova serija pobeda traje na poslednjih pet utakmica, a Sparsi su izgubili poslednje tri utakmice.

“Na Bruklin – Pelikans igram H1(-10.5), dok na Denver – Sparsi igram manje poena, UP< (223.5)” , zaključuje plemenito tipovanje Nerandžić koga smo pitali o finišu jedne čudne ABA sezone.

“Korona je sve pokvarila. Virus nas je omeo da planiramo dugoročno jer nekada ne znamo šta nam donosi sutrašnji dan. Međutim, svim klubovima, svim igračima, je slično stanje. Borac je možda i najbolje prošao kada je Covid – 19 u pitanju, nismo imali značajnijih problema sa bolešću, ali igranje bez navijača najpogubnije je bilo po Borac. Poznato je kakve verne navijače ima čačanski klub. Žao mi je što nisu uživo mogli da nas gledaju, a i nama bi bilo mnogo, mnogo lakše. Sve u svemu takmičarska godina je jako turbulentna. Generalno, ekipa zaslužuje bolji plasman, neku poziciju u sredini tabele, a ne borbu za očuvanje elitnog ranga. Sada razmišljam o poslednje dve utakmice u ABA ligi, Split i Cibona. Samo o Borčevom opstanku, a od malena navijam za Partizan. Odlazio sam na Partizanove mečeve, sanjao da zaigram za crno – bele, ali i da obučem dres sa nacionalnim grbom. Reprezentacija je najveći san”.

Potencijalni dobitak Nenad namenjuje porodilištu Opšte bolnice u Čačku, a mi ga upoznajemo sa Mozzartovim društveno odgovornim poslovanjem.

Kompanija je pobedila na humanitarnoj aukciji Ronaldove odbačene kapitenske trake na utakmici Srbija – Portugalija. Traka je izlicitirana za 7.500.000 dinara, a suma je namenjena za lečenje bebice Gavrila Đurđevića koji boluje od SMA.

Napomenimo da je kompanija, samo kroz Humanitarni tiket u podne, donirala tačno 19.091.537 dinara.

MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovio i svečano otvorio tačno 85. košarkaških terena. U naselju “Stepa Stepanović” otvoren je renovirani teren “Željko Rebrača”. U Zemunu “Novica Veličković”. Na otvaranju čačanskog Želovog terena svečanost su uveličali Duda Ivković, Dragan Kićanović, Željko Obradović…

Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu, a sada smo zlatni sponzori Univerzijade, tačnije BU, koja se tokom jula održava u Beogradu. Takođe, bili smo generalni sponzori KK Borac. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige. Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan… Svojevremeno smo donirali inkubatore našim porodilištima. U akciji “Novi dresovi za nove šampione” doniramo sportsku opremu.  Podsetimo, regionalni lider u priređivanju igara na sreću pokrenuo je akciju kako bi podržao i manje, lokalne klubove. Tokom nekoliko prethodnih godina, opremu je dobilo oko 5.500 sportista iz više od 140 klubova.

Za UDUS, uz pomoć naših poznatih glumaca i predstave “Balkanski špijun”, Mozzart je obezbedio tri i po miliona dinara

Podsećamo na MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Andrea Trinkijeri, Ivan Jović, Strahinja Gavrilović, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Predrag Miljuš, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović, Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen, Predrag Jeremić, Igor Gluščević, Slavoljub Krnjinac, Mirko Milikić, Mladen Krstajić, Vanja Savić, Vladimir Lučić, Danilo Nikolić Danilo Nikolić, Olja Lević, Milovan Ćirković, Danilo Anđušić, Zoran Moka Slavnić, Marko Baćović, Radivoje Lale Bojičić, Vladimir Jocović i Goran Bjelogrlić.

Mozzartov 843. učesnik Humanitarnog tiketa u podne, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Ne smemo zaboraviti ni na kompanijske donacije koje odlaze u RS.    

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran za Udruženje roditelja sa četvoro i više dece Naši anđeli, Zvornik. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote su bile aktuelne u momentu sastavljanja Humanitarnog tiketa u podne!

Piše: Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketNenad Nerandžić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara