Inbom Hvan (©Starsport)
Inbom Hvan (©Starsport)

Hvan: Dao sam gol protiv najboljeg tima na svetu, sad hoću pobedu u derbiju

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.12.23. | 20:51

Liga šampiona je završena

Gol i asistencija uz ime Inboma Hvana, koji je u sudaru sa Mančester Sitijem i definitivno pokazao da je igrač za velike evropske utakmice. Sad, to što je Siti ipak previše za Crvenu zvezdu, makar i u kombinovanom sastavu, to je već druga, duga priča o sve većem jazu u modernom fudbalu.

Zvezda se svakako nije obrukala. Posebno ne Hvan. Ponosni Hvan.

Izabrane vesti

Zaista sam ponosan na tim. Pritiskali smo do kraja. Nažalost, nismo ostvarili rezultat koji smo želeli. Ponosan sam i na sebe. Dao sam gol protiv najboljeg tima na svetu“, rekao je Hvan u kamere TV Arene Sport.

Jasno je i njemu da je Liga šampiona kao poslastica sad već prošlost za crveno-bele. Ali ne deluje Korejac da ima problem da se motiviše.

Moramo da zaboravimo Ligu šampiona i da se fokusiramo na dve naredne utakmcie. Moramo da pobedimo ta dva meča, naročito derbi. Uzbuđen sam što ću igrati srpski derbi“, kratak je bio Hvan.

Šerif Endiaje ni ove večeri nije oduševio.

Nije bila laka utakmica, nismo imali šta da izgubimo, hteli smo tri boda, ali ipak je to Mančester Siti, videli ste kako su jaki. Imali smo šanse, imao sam i ja, nadam se da ću u drugom delu sezone davati više golova, zbog toga sam došao i trudiću se uvek maksimalno da opravdam očekivanja koja ovaj tim ima od mene”.

Sve karte crveno-beli sada bacaju na večiti derbi, koji je za nedelju dana.

Nadam se da ćemo osvojiti tri boda. Sada nam je fokus na ligi", rekao je Endijaje i dodao da ne misli da je učinak Crvene zvezde od jednog osvojenog boda na međunarodnoj sceni realan pokazatelj kvaliteta ovog tima.



tagovi

Hvan In BomFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara