Mohamed El Fardu Ben (©MN press)
Mohamed El Fardu Ben (©MN press)

Igrač za velike evropske utakmice: Ben kandidat za igrača kola u Ligi Evrope

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.10.20. | 09:22

Napadač sa Komora imao još jedno blistavo izadanje u međunarodnim okršajima crveno-belih

Aleksandar Katai je bio zvezda večeri na stadionu Rajko Mitić, ali je Mohamed el Fardu Ben odradio neverovatan posao u ubedljovoj pobedi Crvene zvezde nad Liberecom (5:1). Napadač sa Komorskih Ostrva postigao je dva gola i asistirao Dijegu Falčineliju kod poslednjeg gola na meču, pa ga je UEFA svrstala među četiri kandidata za najboljeg igrača drugog kola Lige Evrope. Sada je sve na ljubiteljima fudbala koji na zvaničnom sajtu Evropske kuće fudbala (OVDE) mogu da učestvuju u glasanju.

Ben je bio izuzetno raspoložen u sinoćnoj utakmici. Njegova dva gola stigla su iz isto toliko udaraca u okvir gola, a posle njegovog pokušaja u 50. minutu i odbijene lopte prvenac u Evropi postigao je Milan Gajić. O tome kakav je meč odigrao napadač sa Komora pokazuje i statistički podatak da je imao sjajnih 88 posto uspešnih pasova na utakmici.

Izabrane vesti

Pored Bena kandidati za igrača kola su i Malen iz PSV-a, Lendl iz Volfzbergera i manu iz Ludogoreca.

El Fardu Ben je sa sinoćnom partijom još jednom potvrdio da je igrač za velike evropske utakmice. Navijači Crvene zvezde se sećaju golova protiv Trnave i Salcburga, a ove sezone je sve krenulo het-trikom protiv Evrope. Odlični napadač je bio u igračkoj krizi u poslednjih mesec dana, ali je sa njom definitivno raskrstio protekle večeri i biće jedan od aduta za meč sa Gentom narednog četvrtka (21.00).



tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara