Promene u Interu (©Reuters)
Promene u Interu (©Reuters)

Inter menja grb i ime

Vreme čitanja: 1min | pon. 18.01.21. | 11:30

Nerazuri u novom ruhu

Juventus je povukao nogu kada je tradicionalni grb zamenio modernim, dizajnerskim logom, a sada će po svemu sudeći istim putem i Inter. Prema navodima Gazete delo sport i Korijere dela sera kompanija Suning namerava da “osveži” brend time što će promeniti ne samo klupski amblem, već i ime?!

Doduše, ne radikalno. Zvaničan naziv bi po toj ideji umesto sadašnjeg “Fudbalski klub Internacionale Milano” trebalo da glasi samo “Inter Milano”. Time navodno Kinezi žele da istaknu vezu između kluba i grada.

Izabrane vesti

Redizajniran će biti i grb, u njegovom središtu će biti slova “I” i “M” što je prilično zabrinulo navijače, jer nije mali broj onih koji nisu bili baš oduševljeni Juventusovim minimalističnim pristupom. O ukusima ne vredi raspravljati.

Neće ni tu biti kraj promena, jer posle decenija na Interovom dresu više neće pisati “Pireli”, već, bar se sada takav scenario nazire, “Evergrande”. Takođe, San Siro bi trebalo da ode u prošlost, a da Nerazuri dobiju novi stadion, mada to neće ići tako brzo.

Pitanje je samo da li će porodica Džang stići i da sve ove ideje sprovede u delo, jer se iz finansijskih razloga spekuliše da će Inter biti prodat novom vlasniku. Ako se on pronađe u tako brzom roku.



Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara