Foto: Reuters
Foto: Reuters

Inter se sprema za život posle Handanovića

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.06.21. | 16:51

Želja Nerazura je golman Fjorentine Bartlomej Drongovski

Naredne sezone navršiće se puna decenija otkako je Samir Handanovič stigao na Đuzepe Meacu. U prethodnih devet sezona bio je nezamenjiv na golu Intera, pre dve i po godine poneo je kapitensku traku, a kao nagrada za standardno dobre partije ovog maja stiglao je i Skudeto, prva titula u njegovoj karijeri. Ali Handanoviću je 36 godina, za mesec dana napuniće 37, zbog čega Inter mora da misli na život posle slovenačkog čuvara mreže. A prema informacijama sa Čizme, Nerazuri su počeli da kuju planove za budućnost.

Naime, prema informacijama Tutosporta, milanski klub je kao zamenu za Handanovića u budućnosti naciljao golmana Fjorentine Bartlomeja Drongovskog i pokušaće da ga dovede dok je Slovenac još uvek u gradu mode.

Izabrane vesti

Pomenuti list podseća da je sportski direktor Intera Bepe Marota, dok je istu ulogu obavljao u Juventusu, Điđiju Bufonu kao zamenu doveo Vojćeha Ščensnog i postepeno vršio smenu na golu.

Pokazalo se to kao uspešan eksperiment u Torinu, pa bi Marota istom scenariju nada i u Milanu.

Međutim, Tutosport ističe da je Drongovski ugovorom vezan za Violu na još dve godine, te da bi zbog toga mogao da bude skup za Inter, koji ionako nije u zavidnoj finansijskoj situaciji. Deo novca za kupovinu Nerazuri bi mogli da obezbede prodajom rezervnog golmana Jonut Radua, za kojeg su interesovanje pokazali Verona i Kaljari.


tagovi

Bartlomej DrongovskiInterletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara