Stadion u Šapcu (©Starsport)
Stadion u Šapcu (©Starsport)

Mačva 262 minuta bez gola, Loznica 291

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.11.21. | 10:44

Na meču u Šapcu (subota, 17.00) u 19. kolu Prve lige Srbije oba tima će pokušati da prekinu post

Finiš polusezone u Prvoj ligi Srbije. Ovog vikenda je na programu 19. kolo, a u subotu se igra pet mečeva. Najzanimljivija u ponudi je ona od 17 časova, kada će se u Šapcu sastati Mačva i Loznica.

Domaćin ima ambicije da se plasira u Superligu koliko ove sezone, ali loša forma u poslednjih nekoliko nedelja ne uliva poverenje navijačima šabačkog tima. Crveno-crni nisu nijednom pobedili u poslednjih pet kola.

Izabrane vesti

17.00: (1,85) Mačva (3,25) Loznica (4,30)

Od 20. oktobra i pobede nad Zlatiborom (1:0) ostvarili su tri remija i dva poraza, a eliminisani su i iz Kupa Srbije od strane Javora. Na poslednja dva meča nisu uspeli da daju gol, u porazu od Železničara (1:0) i remiju sa Kabelom u Novom Sadu (0:0).

Loznica posti još duže, od kako je eliminisala Čukarički (1:0) iz Kupa. Na naredna tri meča zeleni su odigrali 0:0 sa Radom i Inđjom, a zatim u prošlom kolu na svom terenu izgubili od OFK Žarkova sa 1:0.

----------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

----------------------

U prvom krugu Loznica je na svom terenu deklasirala Mačvu sa 4:1. Zbog toga je vezista Šapčana Đorđe Belić posebno oprezan pred novi susret.

U goste nam dolazi Loznica, veoma kvalitetna i iskusna ekipa. Potrebno je da budemo fokusirani maksimalno i da damo sve od sebe, samo tako možemo doći do pozitivnog rezultata. Igramo dobro, stvaramo dosta šansi, nažalost, nismo ih realizovali u prošle dve utakmice. Mislim da je vreme da nas malo i sreća pogleda i da u subotu bude sve kako treba. Svakako da imamo jako veliki motiv, želja nam je da pokažemo da nismo slučajno od samog početka prvenstva u vrhu tabele. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju i da nas podrže, mi ćemo uraditi sve što je do nas da posle utakmice svi budemo srećni i zadovoljni”, poručio je Belić.


tagovi

Mačva ŠabacPrva liga SrbijeLoznica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara