Mario Mandžukić (©Reuters)
Mario Mandžukić (©Reuters)

Mandžukićeva trka s vremenom za ugovor u Milanu: Još 10 ispita do odluke

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.03.21. | 15:40

Rosoneri će po završetku sezone odlučivati da li da zadrže hrvatskog napadača, iako se pominje da će mu ugovor automatski biti produžen ukoliko uđu u Ligu šampiona

Rizikovali su u Milanu angažovanjem Marija Mandžukića, a to im se za sada nije isplatilo.

Iskusni hrvatski napadač doveden je zimus iz katarskog Al Duhaila posle desetomesečne pauze u nadi da će rešetati protivničke golmane kao u danima kada je nosio dres Juventusa, ali godine čine svoje. Mandžukić je zbog povreda više proveo u ambulanti nego na terenu, pa je sudbina 34-godišnjeg Hrvata na San Siru dovedena u pitanje.

Izabrane vesti

Za ukupno 158 minuta sakupljenih u pet nastupa nije uspeo da se upiše u strelce ili asistente, a po pisanju portala MilanNews preostalih 10 utakmica do kraja sezne biće ključne u odluci Stefana Piolija da li da zadrži Mandžukića.

Pojavila se informacija da će ugovor biti automatski produžen ukoliko Milan obezbedi učešće u Ligi šampiona, međutim, dobro obavešteni portal o dešavanjima u milanskom klubu tvrdi da to nije tačno i da su Milanov trener i rukovodstvo kluba ti koji se pitaju šta će se dalje dešavati.

Dakle, pred nekadašnjim golgeterom je još 10 ispita, svi u Seriji A: Sampdorija, Parma, Đenova, Sasuolo, Lacio, Benevento, Juventus, Torino, Kaljari i Atalanta. Naravno, ukoliko mu Pioli bude redovno ukazivao šansu, a to je veliko pitanje.

UTORAK, 18.00: (10.0) AZERBEJDŽAN (4.70) SRBIJA (1.35)


tagovi

Mario MandžukićSerija Aletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara