(©Reuters)
(©Reuters)

Mane: Kada ste borac, ne pokušavate da se opravdate

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 14:59

Senegalac kaže da Redsi moraju pronaći rešenja, a ne tražiti izgovore

Liverpul je prošle sezone redom rušio rekorde i vratio titulu na Enfild posle 30 godina. Sastav Jirgena Klopa ima besprekornu minulu sezonu, ali je tekuća donela ogromne probleme. Prvenstveno zdravstvene koji su uticali na to da Redsi budu bleda senka šampionske generacije.

Problemi su tu, nagomilni su, a Enfild je ove sezone pretvoren u bolnički krug. Sadio Mane ne krije da je svima u klubu teško i da prolaze kroz razdoblje koje što pre žele da zaborave.

Izabrane vesti

„Osećam se ponosnije nego ikad, budući da sam igrač Liverpula. Budimo iskreni, teško nam je i to se ponekad događa klubovima. To je takođe deo fudbala", rekao je Sadio Mane.

21.00: (4,20) Vels (3,40) Meksiko (1,92)

Kontinuiteta dobrih igara ove sezone nema, ne samo kod Manea, već kod kompletnog tima. Sadio Mane ima poprilično slabiju godinu na individualnom planu. Postigao je u svim takmičenjima 12 golova na 37 utakmica, a protekle sezone je samo u Premijer ligi mrežu rivala zatresao 18 puta.

„Moramo da se izborimo sa situacijom, da se ne predajemo i ne tražimo izgovore, već da nastavimo da se borimo i ostanemo motivisani. Kad ste borac, nikada ne pokušavate da se opravdate, mi smo ovde da pronađemo rešenja. Kada sam zajedno sa mojim saigračima, to mi uvek daje veliku energiju”.

Suočili su se Redsi sa nepredviđenim okolnostima, sve češće se viđaju zamišljeni pogledi igrača, a sve manje osmesi, koji su pre godinu dana krasili lica svakog prvotimca. Ipak, Sadio Mane se i dalje raduje svakoj utakmici i ističe da je srećan u Liverpulu iako je iza njega i saigrača sumorna sezona.

„Uvek smo bili uspešni, ali sada su se dogodili pehovi i vidimo kakav je život zapravo. Moramo biti pozitivni i boriti se. Tako pokušavamo da promenimo ovu situaciju i siguran sam da ćemo uspeti. Srećan sam i zaista uživam u igranju utakmica sa saigračima u Liverpulu", zaključio je Sadio Mane.



tagovi

Sadio Mane

Obaveštavaj me

Liverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara