Milanova ponuda za Milenkovića: Pozajmica od 10.000.000, pa obavezan otkup za 30.000.000

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.11.20. | 16:17

Rosoneri jedini konkretizovali svoje interesovanje, ali se na Frankiju nadaju da će se aktivirati Juventus i Inter, koji su platežno moćniji od njih

Milan se vraća na tržište sa željom da završi veliki posao u januaru. Italijanski Tuto Merkato otkriva detalje ponude koju su Rosoneri predstavili čelnicima Fjorentine za odličnog srpskog defanzivca Nikolu Milenkovića. Milan nudi 10.000.000 evra za pozajmicu od godinu i po dana, dakle do jula 2022. godine, uz obavezan otkup na njenom isteku od 30.000.000 evra.

Isti izvor navodi da je takav način isplate nametnut trenutnom ekonomskom situacijom. Na Artemio Frankiju u ovom trenutku nisu previše voljni da se odreknu Milenkovića pod takvim uslovima. Suštinski im se nigde ne žuri, pa im je lakše da sačekaju neke druge ponude.

Izabrane vesti

Veruje se da bi njih mogli da donesu Inter i Juventus, koji su takođe zainteresovani duži vremenski period, ali je činjenica da je samo Milan do sada izneo ponudu na sto. Na San Siru veruju da bi januar mogao da bude ključni trenutak da dođu do kapitalnog pojačanja.

Milenković konstantno podiže lestvicu u svom igračkom sazrevanju, pa se čini da je već sada dostigao nivo u kom može pronađe veći klub i dodatno unapredio svoju igru. Inter i Juventus u ovom trenutku možda jesu najviši nivo italijanskog fudbala po pitanju ambicija, ali bi Milan mogao da bude znatno povoljnija sredina za razvoj, jer bi u dresu Rosonera Milenković vrlo lako mogao da postane jedan od lidera odbrane.

Fjorentina će u svakom slučaju profitirati na srpskom defanzivcu, kojeg je dovela u svoje redove u julu 2017. godine iz Partizana za 5.100.000 evra, a cena na tržištu mu je u ovom trenutku osam puta veća.



tagovi

Nikola Milenković

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara