Tomas Miler (©Reuters)
Tomas Miler (©Reuters)

Miler u metu: Barselonin intenzitet igre je daleko ispod onog koji zahteva moderan fudbal

Vreme čitanja: 1min | čet. 09.12.21. | 01:19

Katalonci trkački inferiorni i u revanšu sa Bajernom

Uzorak je mali, ali napredak u igri Barselone nije primetan ni posle odlaska Ronalda Kumana. Problemi nisu isparili, lebde nad Kamp Nouom. I dalje je Barselona malokrvna i nedorasla pretendentima na tron Lige šampiona. 

Brod je krenuo da tone, kormilar je promenjen, ali ne i kurs. Barselona je tek nešto bolje izgledala u Minhenu nego što je to bio slučaj protiv Bajerna na Kamp Nouu, kada nije imala nti jedan šut u okvir gola. 

Izabrane vesti

Držala se malo jače od pola sata, a onda je mašinerija Julijana Nagelsmana krenula da melje. Do poluvremena Katalonci su znali da im sledi selidba u Ligu Evrope. Na stranu što je ostalo da se igra još toliko... Barselona trkački nije bila u stanju da se nosi sa Bavarcima. 

Nedorasla je intenzitetu igre Bajerna. Viša dimenzija. 

"Barselona ne može da se nosi s našim intenzitetom. Tehnički i taktički su sjajni, ali na najvišem nivou ne mogu da pariraju intenzitetu igre koji zahteva moderni fudbal", rekao je Tomas Miler

Ostala je Barselona zarobljena u nekom prošlom vremenu. Zbog toga izvesno vreme nije konkurentna kada izađe na crtu najboljima, zbog toga je daleko od završnice Lige šampiona. Fudbal se promenio. Ne i Barselona. 

Direktnost, oštrina, trka... Sve što Barseloni nedostaje stanuje na Alijanc areni.



tagovi

Bajern MinhenBarselonaTomas MilerLiga šampiona

Obaveštavaj me

Bajern
Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara