Rui Patrisio (Foto: Reuters)
Rui Patrisio (Foto: Reuters)

Murinjo se nada Patrisiju , Vulvsi spremili zamenu iz Olimpijakosa

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 05:34

Portugalski stručnjak želi svog sunarodnika među stativama

Već ima dvojicu golmana u timu (Pau Lopez, Antonio Mirante), na pozajmici u Evertonu još jednog (Robin Olsen), ipak, Žoze Murinjo smatra – nijednog dovoljno kvalitetnog da stane na gol Rome. Portugalski stručnjak je od sunarodnika, sportskog direktora Tijaga Pinta zatražio da mu dovede novog čuvara mreže i Vučica se ekspresno bacila na posao kako bi ispunila želju svom novom šefu stručnog štaba.

Kako piše italijanski Skaj Sport, želja gospodina Posebnog je golman Vulverhemptona Rui Patrisio. Štaviše, rimski klub je već ušao u pregovore sa Vulvsima, s tim da za sada nije zadovoljio čelnike kluba sa Ostrva svojom ponudom.

Izabrane vesti

Naime, Roma je poslala ponudu vrednu između 7.000.000 i 8.000.000 evra uz bonuse, dok Vukovi traže fiksnih 12.000.000. Isti izvor navodi da je razlika lako premostiva, te da će se pregovori nastaviti narednih dana.

Ukoliko ostane bez Patrisija, Vulverhempton će pokušati da ga zameni, pogađate – Portugalcem. Želja Vukova je golman Olimpijakosa Žoze Sa. Do tada bi Bruno Laž već trebalo da bude predstavljen na Molinjuu kao novi trener tima iz Zapadnog Midlendsa.


tagovi

Rui PatrisioŽoze MurinjoRomaVulverhemptonletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara