Foto: Reuters
Foto: Reuters

Murinjova lista Spinacoline zamene sve duža, najnovije i najskuplje ime je Bensebaini

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.07.21. | 17:58

Levi bek Menhengladbaha procenjen na 20.000.000 evra

Teška povreda Leonarda Spinacole napravila je sportskom direktoru Rome Tijagu Pintu dodatni posao. Vučica nema pouzdanu alternativu na levom boku, pa će Portugalac morati u potragu za igračem koji bi odmenio 28-godišnjeg reprezentativca Italije.

Lista potencijalnih rešenja Žozea Murinja svakog dana je sve duža. Prvo su se na njoj našli Markos Alonso i Emerson Palmijeri, međutim, za Čelsijev duo se interesuju i drugi, uglavnom italijanski klubovi. Opcija je i Marselo, sa kojim je Murinjo već sarađivao, ali se njegov status u Realu promenio otkako je klub preuzeo Karlo Ančeloti.

Izabrane vesti

Ipak, velika želja Rome je, ističe Korijere delo Sport, Rami Bensebaini, s tim da levi bek Menhengladbaha iza sebe ima odličnu sezonu – sedam golova u svim takmičenjima – i samim tim cenu od 20.000.000 evra, koja ga čini najskupljim od svih kandidata.

Preostali kandidati sa liste kriju se u Italiji. Počev od Fiorentininog Kristijana Biragija, Interovog Federika Dimarka i najeftinijeg, Bolonjinog Mičela Dijksa, kojeg vlasnik kluba Valter Sabatini ceni na 5.000.000 evra.


tagovi

Rami Bensebainiletnji prelazni rok 2021Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara