Nasri potvrdio: Aguero završio s fudbalom

Vreme čitanja: 2min | ned. 21.11.21. | 09:26

"Poslao mi je poruku, tužan sam zbog njega"...

Puno oprečnih informacija oko Serhija Aguera u poslednja 24 sata. Prvo informacija da zbog problema sa srcem mora odmah da prekine s profesionalnim igranjem i završi karijeru, pa onda demanti novog trenera Barselona Ćavija Ernandeza koji je poručio kako ne zna ništa o tome, te da su u pitanju verovatno lažne vesti.

Međutim ovim povodom oglasio se Aguerov nekadašnji saigrač iz Mančester Sitija i veliki prijatelj Samir Nasri. On je za Kanal plus potvrdio prve informacije:

Izabrane vesti

"Kun mi je upravo poslao poruku. Nažalost, mogu da potvrdim, tačno je da mora da okonča karijeru. Tužan sam zbog njega. Sjajan igrač, sjajna osoba... Prosto, to nije njegov izbor, već prinudno povlačenje zbog zdravstvenog stanja. Znam kakvu ljubav oseća prema fudbalu i rastužuje me što mora da prestane na ovakav način. Šaljem mu punu podršku jer on je neko koga veoma cenim".

Podsetimo, tokom jučerašnjeg dana saradnik Marke Đerar Romero pustio je vest o srčanim problemima koji su dijagnostifikovani argentinskom napadaču...

"Za sledeću nedelju zakazana je konferencija za štampu na kojoj će zvanično biti objavljeno Aguerovo povlačenje", napisao je Romero na svom Tviter nalogu.

Serhio Aguero ima 33 godine, odigrao je do sada pet utakmica za Barselonu, od toga samo jednu kompletnu, protiv Rajo Valjekana.

U karijeri je igrao za Independijente, Atletiko Madrid, Mančester Siti i Barselonu.

Imao je veliku želju da u veteranskim danima konačno zaigra kraj svog kuma i najboljeg prijatelja Lionela Mesija, zbog čega je i došao na Nou Kamp, međutim Leo je negde u isto vreme napustio klub i potpisao za Pari Sen Žermen.


tagovi

Serhio Aguero

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara