Šinđi Kagava (©PAOK_FC/Twitter)
Šinđi Kagava (©PAOK_FC/Twitter)

PAOK juriša na LŠ sa tandemom Šinđi Kagava – Andrija Živković

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.01.21. | 13:22

U Solunu sklapaju pravi mali drim-tim, bar za grčke uslove…

Olimpijakos se izdvojio na čelu tabele kao apsolutno dominantan, ali Solunci ne planiraju tek tako da polože oružje. Štaviše, čini se da kontroverzni gazda Ivan Savidis želi da, za početak, ozbiljno napadne Lige šampiona o čemu svedoče i poslednji njegovi potezi na fudbalskoj pijaci. Zaključno sa dovođenjem čuvenog Šinđija Kagave!

Bivši fudbaler velikana kakvi su Borusija Dortmund i Mančester junajted je potpisao ugovor na godinu i po dana, a PAOK nije platio nikakvo obeštećenje pošto je Japanac još od oktobra bez kluba pošto je tada raskinuo ugovor sa Saragosom. Međutim, tek mu je 31 godina i daleko od toga da se nazire kraj njegove karijere.

Izabrane vesti

Uostalom, PAOK je jesenas imao i te kako pozitivna iskustva sa Živkovićem, koji je pre toga dugo sedeo na tribinama Benfikinog Luža, ali je ove sezone procvetao na Tumbi.

Grci su se tako odvažili da probaju i sa Kagavom, čeka se da na pozajmicu iz Čelsija dođe i Baba Rahman, nekada defanzivac od 26.000.000 evra, a kako navode italijanski mediji stiže i vezista Kaljarija Kristijan Oliva. I on bi trebalo da stigne na pozajmicu, ali od 18 mesei. Juna 2019. godine Kaljari ga je doveo iz urugvajskog Nasionala za 5.000.000 evra.

Podsetimo, Letos je PAOK dao još 6.610.000 evra na pojačanja, skoro pola od toga na Rijekinog Antonija Čolaka, nešto manje za Tomasa Murga iz bečkog Rapida, bio je tu i Barselonin Musa Vage

Olimpijakos je 12 bodova ispred i titula je čini se van domašaja ove sezone. Ali Aris i AEK su u vidokrugu i biće velika borba za to drugo mesto u Ligi šampiona.



tagovi

Šinđi KagavaZimski prelazni rok 2021PAOK

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara