Denis Stojković u društvu Takume Asana i Vladimira Stojkovića (© MN Press)
Denis Stojković u društvu Takume Asana i Vladimira Stojkovića (© MN Press)

Partizan traži klub za Denisa Stojkovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 24.12.20. | 10:10

Razmatra se odlazak na pozajmicu i Nikole Čolića

Menjaju se treneri, menjaju se i planovi. Pre samo četiri meseca pričalo se kako je Denis Stojković budućnost Partizana, ali posle jeseni tokom koje se nije razvio u skladu s očekivanjima, razmatra se opcija da već u narednom prelaznom roku promeni sredinu.

Prema saznanjima MOZZART Sporta, u Humskoj 1 razmatraju da krilnog vezistu pošalju na pozajmicu u neki superligaški klub, kako bi imao znatno više prostora i vremena da ispolji talenat. Ideja je da momak iz „klase 2002“ dobije sigurne minute na elitnoj sceni, jer na njih, među crno-belima ne može da računa.

Izabrane vesti

S početka sezone je nešto i igrao. Od sredine oktobra – ništa. Zato bi Partizan najradije da Denisa pošalje u neku drugu sredinu, isprati njegove igre i po potrebi ga vrati u takmičarski pogon narednog leta, kad se bude formirao tim za narednu sezonu.

Denisa Stojkovića je u srpski fudbal, posle školovanja u Italiji, Austriji, Engleskoj i Sloveniji vratio Savo Milošević, na mig Milana Đuričića. Tokom zimskih priprema u Antaliji tadašnji saradnici u stručnom štabu označili su ofanzivnog vezistu kao fudbalera izuzetnih tehničkih mogućnosti, koji bi u budućnosti mogao da predstavlja igračku i ekonomsku dobit za klub. Upravo tu negde je i problem, pokazalo se da osim očigledne tehničke nadarenosti, u koju niko u klubu ne sumnja, Denis nije spreman za takmičarski fudbal.

Kod Miloševića je bio rezerva i ulazio s klupe protiv Javora, Radnika, Inđije, kao i simbolično pred kraj susreta sa letonskim RFS-om, Aleksandar Stanojević mu je dao šansu od starta protiv Zlatibora u Užicu i OFK Bačke na Topčiderskom brdu, u finišu prvenstvenih susreta sa Radom i Metalcem, tokom drugog poluvremena kup okršaja sa timom iz Bačke Palanke, te deset minuta drugog produžetka u Šarlroa.

A onda je u finišu jeseni Denis Stojković potpuno nestao sa radara i kad je već tako, a nema naznaka da će mu se status popraviti, najlogičnije je da sreću potraži na drugom mestu.

Osim njega, Partizan razrađuje plan da na pozajmicu pošalje još jednog „bonus“ igrača. U pitanju je Nikola Čolić, takođe iz „klase 2002“. Javnosti se predstavio na sedam utakmica, kroz status rezerve, zasvetlucao na premijeri u Kruševcu, overio pobedu nad Napretkom, međutim, kako je konkurencija na krilnim pozicijama žestoka, čelni ljudi vuku poteze koji imaju za cilj privremeni rastanak sa omladinskim reprezentativcem.

Sve u cilju da i on skupi što više utakmica u nogama...


tagovi

Nikola ČolićFK PartizanDenis Stojković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara