Manuel Lokateli (©Reuters)
Manuel Lokateli (©Reuters)

Počelo je: Juventus izneo prvu ponudu za Lokatelija – Sasuolo odbio

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.07.21. | 14:48

Pregovori se nastavljaju, Neroverdi imaju samo jednu varijantu po kojoj želi da završi transfer, Arsenal prati... Istovremeno se pominje i aktiviranje Stare dame po pitanju Miralema Pjanića

Čekao se samo trenutak kada će početi razgovori Juventusa i Sasuola za Manuela Lokatelija i sada možemo da kažemo – počelo je!

Čelnici dva kluba seli su za pregovarački sto, Stara dama je iznela prvu zvaničnu ponudu koja je odmah odbijena. Kako javlja italijanski insajder Fabricio Romano Juventus je izneo predlog – pozajmica do kraja sezone, uz obavezan otkup na 30.000.000 evra, što se ljudima iz Sasuola nimalo nije dopalo. Ali, pregovori se nastavljaju...

Izabrane vesti

Sreda, 21.00: (1,87) PSV (3,50) Galatasaraj (4,30)

Neroverdi su kolegama sa druge strane stola rekli da jedina mogućnost koja dolazi u obzir je prodaja odmah i to po ceni od 40.000.000 evra. Razloga zašto Sasuolo drži cenu tako visoko je više. Prvo, Lokatelija već neko vreme prati Arsenal koji je posle dogovorenog transfera Bena Vajta iz Brajtona spreman da krene u nove pohode na transfer pijaci, a osim toga nedavno je postao šampion Evrope s Italijom što mu je neminovno podiglo cenu.

Juventus Lokatelijev razvoj prati duže od godinu dana, a posle dobrih igara u prošloj sezoni i takođe interesantnih partija u dresu Azura, postao je interesantan klubovima sa više meridijana. Odnosi dva kluba su odlični i posebno su intenzivirani u poslednjih deset godina kada su se često završavali transferi u oba smera. Od Ričmonda Boaćija 2012, preko Reta Ciglera, Domenika Berardija, Simonea Zaze, do Luke Maronea, Federika Pelusa, Pola Lirole, Frančeska Kasate... Zato italijanski mediji veruju da će Bjankoneri i sada imati prednost da pokupe Lokatelija, ali samo pod uslovom da se pronađe adekvatna cena za mladog vezistu.

Istovremeno iz Katalonije stižu vesti da se Juventus aktivirao i po pitanju vraćanja Miralema Pjanića iz Barselone. Pisali smo o ovom slučaju još pre nekoliko dana, kada se isticalo da Barselona radi intenzivno na tome da se reši veziste iz Bosne i Hercegovine, tačnije njegove plate kako bi se rasteretilo opterećenje na kasu.

Katalonski Sport tvrdi da Juventus sprema Barseloni ponudu za novu trampu gde bi sada put Kamp Noua krenuo Aron Remzi!? Podsetimo, Pjanić je u Barselonu otišao praktično u vidu trampe za Artura, iako se ti poslovi vode kao odvojene celine. Remzi odavno nema mesta u Juventusovom timu, a Pjanić je jedan od miljenika trenerskog povratnika Maksa Alegrija.



tagovi

Manuel LokateliMiralem PjanićAron Remziletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara