Mario Boloteli (©Reuters)
Mario Boloteli (©Reuters)

Popravni za ambicioznu Balotelijevu Adanu Demir

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.08.21. | 14:28

Turski Super lig: Kajzeri večeras (19.30) domaćin projektu Murata Sandžaka koji nije oduševio na premijeri protiv Fenerbahčea

Premijera za zaborav za turske Galaktikose. Adana Demir je ušla ambiciozno u novu sezonu, ali na startu poraz na svom terenu od Fenerbačea (0:1). Gol za istanbulske pavo-žute delo je nekadašnje zvezde svetskog fudbala, bivšeg igrača Reala i Arsenala Mesuta Ozila.

Gazdi novog člana elite Murata Sandžaku, samopouzdanje ne manjka. Želi da napravi turski Real Madrid. Mnoga imena su se dovodila u vezu sa ovom klubom ove, a najzvučniji je dolazak Marija Balotelija. Nije uspeo u rodnoj Breši i prošle sezone u Berluskonijevoj Monca da rehabilituje karijeru, a čini se da je ovo poslednji trzaj Super Marija, bivšeg asa Intera, Mančester Sitija, Milana, Liverpula i Nice.

Izabrane vesti

19.30: (3,00) Kajzeri (3,30) Adana Demir (2,40)

Adana je u svoje redove dovela i Brita Asambalonga, Junesa Belandu, Davida Akintolu, Lukasa Kastra, Jonasa Svensona...Bilo je i najava dolaska Brazilca Davida Luiza, ali zasad ništa od toga.

---------------------------------

Utakmicu šampionata Turske, Kajzeri – Adana Demir, možete da gledate uživo na portalu mozzartbet. com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.

---------------------------------

Popravni za Adanu je gostovanje u Kajzeriju večeras (19.30) koji je na premijeri ubedljivo poražen od Altaja (0:3). Već se pominje promena na klupi ovog tima. U igri je Marijus Šumudika, trener Kluža koji je dobro upoznat s turskim fudbalom jer je prošle sezone vodio Gazijantep i Rize.

Domaćini će igrati bez trojice bitnih igrača, Iranca Karimija, Francuza Kemena i Mensaha, fudbalera iz Gane. Za goste u konkurenciji za tim nije napadač Metehan Mimaroglu koji nije igrao ni na premijeri protiv Fenera.

Biće ovo prvi put da ovi timovi igraju u elitnoj ligi turskog fudbala. Vojevali su u drugom rangu takmičenja. Poslednji put su se sastali pre šest godina kada je bilo 3:3.


tagovi

Turska Super ligSuper ligTurska 1KajzerisporAdanaMario Baloteli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara