Dušan Vlahović slavi gol (©AFP)
Dušan Vlahović slavi gol (©AFP)

Poruka iz Firence: Hoćemo da produžimo ugovor s Vlahovićem, ali za ples je potrebno dvoje

Vreme čitanja: 2min | ned. 18.07.21. | 21:34

I dalje nije poznato da li će srpski napadač ostati u Fjorentini

Meseci prolaze, nova sezona uskoro počinje, a niko u Fjorentini i dalje ne može sa sigurnošću da vam kaže da li Dušan Vlahović ostaje ili ne.

Utihnule su, doduše, priče kojih je jedno vreme bilo na pretek. Te ide, te ostaje, te potpisuje novi ugovor, ali situacija je praktično nepromenjenja u odnosu na momenat kad se prošla sezona završila. Vlahović je tu, sprema se za nove izazove, ali ni blizu razrešenja dileme oko novog ugovora.

Izabrane vesti

Sreda, 21.00: (1,87) PSV (3,50) Galatasaraj (4,30)

Ako pitate ljude iz vrha Fjorentine dileme nema – Vlahović mora da ostane i uz to produži ugovor koji ističe juna 2023. godine. To je potvrdio i Džo Barone, jedan od najbližih saradnika vlasnika Fjorentine Roka Komisa. Barone je zajedno s ekipom i prati tok priprema pod komandom vršioca dužnosti Vinćenca Italijana. Podsetimo, Viola još nije pronašla novog trenera posle neplaniranog rastanka s Đenarom Gatuzom posle samo dve nedelje. U izjavi za lokalne medije Barone tvrdi da klub želi da produži ugovor, ali...

“Radimo svi zajedno kao klub da produžimo ugovor s Vlahovićem, ali za ples je potrebno dvoje. Ne plešete sami u ovakvim situacijama“, poručio je Barone i očigledno poslao poruku Vlahovićevom okruženju.

Ovim rečima Barone je želeo i da poruči navijačima da klub radi sve kako bi Vlahović ostao na istom mestu i u budućnosti. Podsetimo, priče oko novog ugovora za strelca 21 ligaškog pogotka u prošloj sezonu vuku se praktično od početka godine. Pričalo se o raznim sumama novca koju je navodno Fjorentina spremila, poslednje vesti su ukazivale da bi to moglo da bude oko 2.500.000 evra godišnje, ali se očigledno nije daleko odmaklo od tada.

Za Vlahovića su interesovanje pokazali brojni klubovi. Od Juventusa, Rome, Milana u Italiji, preko Dortmunda do Totenhema i Atletiko Madrida, između ostalih... Srpski reprezentativac u Fjorentini sada ima ugovor vredan 800.000 evra godišnje. Premalo za daleko najboljeg strelca ekipe i jednog od vodećih u Seriji A.



tagovi

Dušan Vlahovićletnji prelazni rok 2021Fjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara