Foto: AFP
Foto: AFP

Predsednik Viole: Ponudili smo Vlahoviću novi ugovor, želimo da ostane još jednu godinu

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.08.21. | 15:18

"Nisam stavio cenu na Dušana", rekao je Roko Komiso

Dušan Vlahović je vruće ime na letnjoj fudbalskoj pijaci. Povezuje se srpski napadač sa Mančester Sitijem, Totenhemom, Atletiko Madridom... Istina je da Vlahović trenutno pregovara sa Violom oko novog ugovora i tako prati ono što je Nikola Milenković već završio.

Pregovori su malo usporili, ali predsednik Fjorentine, Roko Komiso, ne gubi nadu da će Vlahović ostati na Artemio Frankiju.

Izabrane vesti

"Nisam stavio Vlahovića na prodaju. Zapravo, već smo načinili ozbiljnu ponudu za novi ugovor", rekao je Komiso Rai Toskani.

Komiso je sam juće rekao da bi razmotrio ponude oko 100.000.000 evra za Vlahovića.

"Postoje klubovi koji su zainteresovani za njega, ali nisam postavio cenu. Želim da Dušan ostane u klubu još jednu sezonu", rekao je Komiso.

Srpski reprezentativac postigao je 21 gol u Seriji A, a stigao je u Fjorentinu iz Partizana 2018. godine. Do sada je Vlahović odigrao sedam utakmica za A reprezentaciju Srbije i postigao je dva gola.

Dosta se prašine diže oko Vlahovića, dosta je komentara na celu situaciju, a svoje viđenje dao je i bivši fudbaler Viole, Frančesko Gracijani.

"Vlahović? Prihvatio bih 70.000.000 za njega. Nema više logike. Igrači su dobili svu moć, rade šta žele. Imao je neverovatnu sezonu, ali gde to piše da će ponoviti takve igre. Klub treba odmah da nađe alternativu. Ako prodaš recimo Vlahovića i kupiš Belotija za 30.000.000, napravio si ozbiljnu investiciju. Ako Dušanu istekne ugovor, onda rizikuješ veliki novac", rekao je Gracijani.

Trenutni ugovor Vlahovića u Fjorentini ističe 30. juna 2023. godine.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara