Filip Kostić (©Reuters)
Filip Kostić (©Reuters)

PROPALO: Lacio digao ruke od Kostića, u Rimu razočarani ponašanjem ljudi iz Ajntrahta

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.08.21. | 22:11

Sve izvesnije da će srpski reprezentativac ostati u Ajntrahtu

Pre samo nekoliko sati delovalo je kao da je transfer pitanje sata, sada je definitivno - Lacio je odustao od kupovine Filipa Kostića!

Subota, 18.00: (1,18) Srbija (7,25) Luksemburg (15,0)

Izabrane vesti

Ranije tokom dana ovakav rasplet definitivno niko nije očekivao. Međutim, u Rimu su zbunjeni, razočarani, a izgleda malo i ljuti na ponašanje čelnika Ajntrahta, što se oseća kroz reči sportskog direktora Iglija Tarea.

“Iznenađen sam onim što su rekli sada u Ajntrahtu, da Filip Kostić nije na tržištu i da uopšte nije u pitanju cena“, rekao je Tare, pa dodao:

“Meni se pre nekoliko dana činilo drugačije. Nisam stekao utisak iz razgovora s ljudima u Ajntrahtu da Kostiću nije dozvoljeno da ode. Bili smo jako zainteresovani da ispregovaramo novu cenu, ali nije došlo do toga“.

Podsetimo, tokom dana pojavila se informacija da prva ponuda Lacija od 12.000.000 evra nije uopšte ni stigla do čelnika Ajntrahta. Nemački Bild je pisao kako je Igli Tare poslao ponudu na pogrešnu mejl adresu, a da je tek posle štrajka Filipa Kostića, koji je u međuvremenu odbio da trenira sa timom, naterao čelnike frankfurtskog kluba da pristanu na razgovor s ljudima iz Rima. No, sve je palo u vodu...

“Pre šest ili sedam dana obavestio sam sportskog direktora Ajntrahta Markusa Krošea da želimo Kostića. Zamolili su nas da im ponudu dostavimo pisanim putem. To smo učinili putem mejla, kao što je i traženo. A onda je klub izašao javno i poručio da nije stigla nikakva ponuda“, priča sportski direktor Lacija i nastavlja:

“Pre meča protiv Arminije Kroše je rekao da klub planira budućnost s Filipom u timu, da ne postoji nikakva etiketa na njemu“.

Tokom dana su takođe stizale informacije da je Lacio dostavio pojačanu ponudu za Kostića, prvo na 15.000.000 evra i pet, pa tri miliona u bonusima. I Bild je čak objavio da je stvar praktično završena, te da se Kostić seli u Rim. Ali...

Lacio se u sumrak prelaznog roka okrenuo novim metama na levom boku. Prva je Matija Zakanji iz Verone, kome ugovor ističe narednog leta i kao takav mogao bi da bude lak plen, dok je druga opcija Josip Brekalo iz Volfzburga. Za Hrvata se interesuje još i Torino.

Kakav preokret u slučaju Filipa Kostića...



tagovi

Igli TareFilip KostićLacioAjntraht Frankfurtletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara