Foto: Starsport
Foto: Starsport

Radnički sa trenerom omladinaca dolazi u Humsku: Borićemo se, nemamo šta da izgubimo

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.08.21. | 14:48

Nišlije svesne pozicije pred gostovanje crno-belima

Niz loših rezultata Radničkog iz Niša nakon poraza od Proletera (0:1) prouzrokovao je rastanak sa Aleksandrom Stankovićem, te je će tim sa Čaira gostovanje u Humskoj dočekati sa privremenim strategom na klupi. Nezahvalan zadatak da izvede četu pred jedini tim sa stoprocentnim učinkom u dosadašnjoj superligaškoj trci pripao je Vladimiru Đorđeviću, treneru omladinaca Nišlija koji je pred nedeljni duel zakazan za 21 čas istakao kvalitet rivala.

Izabrane vesti

"Za mene je velika čast što sam dobio priliku da vodim prvi tim protiv Partizana. Sve se izdešavalo iznenada. Ja sam početnik u trenerskom poslu, u Radničkom radim sa mlađim kategorijama i ovu šansu gledam kao satisfakciju za moj dosadašnji rad. Čela nas meč protiv velikog tima. Nemamo šta da izgubimo u Beogradu. Idemo tamo sa velikim motivom da se pokažemo u najboljem mogućem svetlu. Očekujem od naših igrača da budu maksimalno koncentrisani i odgovorni, da daju sve od sebe i da pokušaju da iznenade Partizan, koji je veliki favorit", rekao je Đorđević.

Radnički je u prethodna četiri kola osvojio dva boda, te u veoma lošoj poziciji ide na noge rivalu razgoropađenom nakon obezbeđene evropske jeseni.

"Ništa ne obećavamo i želimo samo da se borimo tokom svih 90 minuta. Prema protivniku gajimo veliki respekt, igraju sjajno ove sezone i radujemo se okršaju sa njima. Očekujem da će oni od prvog minuta izaći visoko i pokušati da nas brzo slome. Mi smo se pripremili za to, namestićemo se onako kako mislim da treba protiv Partizana i verujem da ćemo imati svoje šanse tokom susreta. Zbog crvenog kartona neću moći da računam na Aleksandra Kovačevića, imamo još nekoliko rovitih fudbalera, ali očekujem da oni budu spremni za utakmicu", izjavio je Đorđević.



tagovi

FK PartizanVladimir ĐorđevićAleksandar Stanković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara