Rafa Mir i Horhe Pulido slave gol Ueske (©AFP)
Rafa Mir i Horhe Pulido slave gol Ueske (©AFP)

Rafa Mir je raspucan, Ueska beži iz opasne zone

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.04.21. | 14:15

Promo kvota u Mozzartu na pobedu domaćina protiv Elčea u prvom meču 30. kola Primere – 2,20

Španija je na nogama pred sutrašnji El Klasiko u Madridu, duel ljutih rivala Reala i Barselone, koji bi mogao da odluči mnogo toga ove sezone u Primeri. Ovo 30. kolo otvaraju večeras (21.00) Ueska i Elče, prošlosezonski članovi Segunde.

Oba tima se grčevito bore za opstanak u eliti. Elče je trenutno na prvom mestu iznad crte, ali sa samo dva boda više u odnosu na današnjeg rivala. Domaćin bi trrijumfom konačno pobegao iz opasne zone. Ueska je u boljoj formi, sakupila je četiri boda u prethodna dva kola. U prošlom kolu je pobeđen Levante sa 2:0 u Valensiji. Elče je bez pobede već četiri kola, a na poslednje dve utakmice je osvojio po bod.

Izabrane vesti

Ne očekuje se bveliki broj pogodaka u uvodnim meču 30. kola. Na četiri meča u nizu bilo je 0-2 gola. Domaći trener Paketa ima više problema oko tima. Povređeni su Pablo Mafeo, Havijer Ontiveros, Antonio Valera i Urugvajac Gaston Silva. Najveće nade domaći tim polaže u napadača Rafaela Mira, strelca oba gola prošle nedelje u Valensiji. On je postigao 10 golova u ovom šampionatu, a četiri u poslednja četiri kola Primere.

21.00: (2,20) Ueska (3,05) Elče (3,90)

Mreža Ueske se nije zatresla već 180 minuta u elitnoj ligi Španije. U prvom delu sezone nije bilo golova u meču ova dva tima. Protekle sezone u Segudni uspešnija je bila Ueska koja je na svom terenu slavila sa 2:0, dok je u Elčeu blo bez pobednika.

Ueska je posle Eibara najgori domaćin. Samo dve pobede na 14 utakmica. Elče je u gostima ove sezone u Primeri na poslednjih dveet utakmica osvojio samo dva boda.

Meč Ueska – Elče (21.00) možete da gledate u direktnom prenosu na sajtu mozzartbet.com. Dovoljno je samo da budete registrovani, a registracija je besplatna.


tagovi

UeskaElčePrimeraŠpanija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara